TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker or making a Paypal contribution here: paypal.me/SupportTMC

Spoiler, nieuwe leverancier

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by gelden, Jul 20, 2016.

 1. gelden

  gelden Active Member

  Joined:
  Apr 21, 2013
  Messages:
  4,451
  Location:
  Breda, Netherlands
  Een kennis van me wil zich gaan richten op after market accessoires voor Tesla's. Zijn eerst aanbod betreft een spoiler. Zie hieronder zijn toelichting.

  Beste TMC leden,
  Er bestaat de mogelijkheid om mee te doen voor een exclusieve bestelling van een Tesla Model S spoiler op het kofferdeksel, van hoge kwaliteit en qua design vergelijkbaar met de orginele Tesla fabrieksspoiler. De spoilers worden in beperkte oplage van 50 stuks in Nederland vervaardigd door een gespecialiseerd bedrijf die hier de nodige ervaring mee heeft. Dit bedrijf produceert voor diverse merken importeurs de aftermarket spoilers van PU materialen.
  De spoiler wordt standaard in mat of glanzend zwart afgeleverd of kan gespoten worden in de kleur van de auto zelf. Bij voldoende belangstelling kunnen de spoilers geproduceerd worden. Kosten bedragen Eur 595 per stuk, er geldt een meerprijs van 150 euro voor het spuiten in kleur. Geschikt voor DIY middels de aangebrachte plakstrips en heldere handleiding. Indien gewenst kan de spoiler op een centraal punt in Nederland vakkundig gemonteerd worden. Voor nader informatie kun je terecht bij @Simon Sunshine op dit forum.
   
 2. FVO

  FVO Active Member

  Joined:
  Nov 26, 2011
  Messages:
  2,023
 3. Basvdpoel

  Basvdpoel Member

  Joined:
  Feb 24, 2014
  Messages:
  727
  Location:
  Alphen aan den Rijn
  Ik heb er net een aftermarket spoiler op zitten. Waren ze bij Schade herstel bedrijf van Tesla Den Haag, Verweij, zeer van onder de indruk.. Is er eentje van Carbon.
   
  • Like x 1
 4. Arnout

  Arnout Member

  Joined:
  Apr 28, 2016
  Messages:
  53
  Location:
  Enschede
  Waar heb jij 'm vandaan Bas?
   

Share This Page