Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Spotify (in de model 3)

dusssssss

Member
Sep 11, 2019
178
82
nederland
Ja, de SR+ krijgt v10 met browser , Spotify en careoke, en cuphead game + de rest.

Maar zover ik gezien heb je dan niet een Spotify account van Tesla. je zal dan je eigen Spotify account gebruiken om in te loggen.

Ik ben zelf eigenlijk wel benieuwd of het beschikbaar blijft en/of straks alleen betaald beschikbaar zal zijn, wellicht voor de SR, time will tell.

Hoe log jij dan in bij spotify in je tesla? Als ik mijn tesla accoutn log in gegeven gebruik zegt hij dat dat accoutn niet bestaat
 

nico180

creating simple things - is true talent
Apr 9, 2016
1,434
754
Zutphen, Netherlands
Hoe log jij dan in bij spotify in je tesla? Als ik mijn tesla accoutn log in gegeven gebruik zegt hij dat dat accoutn niet bestaat
Je hebt hiervoor een Spotify account nodig, ik denk zelfs een spotify premium (maar dat zou je even moeten testen)

Als je geen Spotify account hebt kan je deze aanmaken op spotify.com vaak bij aanmelding krijg je een maandje ofzo premium features
 

MaSansky

Member
Aug 20, 2019
368
173
Netherlands
De Tesla Spötify ervaring is inderdaad nogal gebrekkig. Ik had als intensieve gebruiker hoge verwachtingen van een auto met ingebouwde Spötify interface. Maar het werkt wel.

Voor wie problemen met de verbinding ervaart (Spötify laadt niet of Playlists laden niet etc): je hoeft niet te resetten. Even overschakelen naar Radio of telefoon en dan weer terug naar Spötify. Dan doet ‘ie het bij mij direct. Ik heb playlists van 1000+ nummers dus het inladen mag wel een seconde duren. Maar niet langer. Helaas kan je de sorteervolgorde niet veranderen en laat hij altijd de oudste toevoeging eerst zien. Ik laat hem dus op shuffle.

Zoeken werkt ook prima. Heb een keer een echte reset moeten doen met de scrollknoppen omdat hij helemaal niets meer kon vinden of afspelen.
 

Arnout 2904

Member
Apr 22, 2019
314
121
Zoetermeer
Eens. Tune In heb ik op vakantie in Italië veel gebruikt. Grappig dat dat net zo werkt als de radio: als je bij je auto komt en je opent de deur dan speelt hij direct verder.
 

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top