TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker or making a Paypal contribution here: paypal.me/SupportTMC

Tapatalk not displaying new forums

Discussion in 'Site Feedback' started by anticitizen13.7, May 13, 2015.

  1. anticitizen13.7

    anticitizen13.7 Enemy of the Status Quo

    Joined:
    Dec 22, 2012
    Messages:
    2,545
    Location:
    United States
    Anyone else unable to see the new Model 3 forum or Model X subforums?

    I can't browse to new forums in Tapatalk. The only way I can access is by subscribing through web browser on my notebook.
     
  2. swaltner

    swaltner Member

    Joined:
    Oct 13, 2012
    Messages:
    495
    Location:
    Kansas, USA
    I've noticed that on my iPad/iPhone running Tapatalk Pro when a new category is created. It usually corrects after a day or two. I think I also help it along by force-killing Tapatalk to force a refresh. This is done by double-tapping the home button and swiping up on the app to kill its current state.
     
  3. anticitizen13.7

    anticitizen13.7 Enemy of the Status Quo

    Joined:
    Dec 22, 2012
    Messages:
    2,545
    Location:
    United States
    I tried both force shutdown of the app and signing out and back in… it did not work :-(
     
  4. swaltner

    swaltner Member

    Joined:
    Oct 13, 2012
    Messages:
    495
    Location:
    Kansas, USA
    You could also try forcing a reload of the forum that contains the new forums by dragging past the top of the list of items. When you do this, you'll get a refresh symbol, and then a spinning cursor as it forces the refresh. That's a standard gesture in iOS. This same gesture is also convenient at times when simply browsing the various forums.

    Check Mail in iOS 6 with a Pull-to-Refresh Gesture | OSXDaily has a screen shot in case I'm not explaining this clearly.
     
  5. anticitizen13.7

    anticitizen13.7 Enemy of the Status Quo

    Joined:
    Dec 22, 2012
    Messages:
    2,545
    Location:
    United States
    I tried the "pull to refresh" in Tapatalk, but the spinning icon that indicates refresh doesn't appear in the "browse all subforums" menu :-(
     
  6. AnOutsider

    AnOutsider S532 # XS27

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    11,923
    After seeing this thread, I brought it up to doug. However, testing on my iPhone, all the forums show.
     

Share This Page