TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker or making a Paypal contribution here: paypal.me/SupportTMC

Tapatalk

Discussion in 'Site Feedback' started by dsm363, Jul 20, 2012.

  1. dsm363

    dsm363 Roadster + Sig Model S

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    18,220
    Location:
    Las Vegas, NV
    Everytime I go to a new page now on the iPhone I get a message telling me that there is an app I can use called tapatalk. Is there a way to turn that off? Thanks.
     
  2. efusco

    efusco Moderator - Model S & X forums

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Messages:
    4,474
    Location:
    Nixa, Missouri, United States
    getting the app will do the trick! :tongue:
     
  3. Doug_G

    Doug_G Lead Moderator

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    15,705
    Location:
    Ottawa, Canada
    I hate it when sites prompt me to download an app every single time I use it. :cursing:

    Why?
    • Because I often find the browser is better than the often lame app.
    • Because many apps don't let you zoom the text in, and my eyes aren't 20 years old.
    • Because I don't want to pay money for an app when the browser is just fine.
    • Because I have so many apps I don't want to have to use the search function every time I want to find one (I'd organize the apps better but that is the one place where the iPhone and iTunes GUIs really suck).
    • Because I want to just get on with reading the fool site and that message is in the way.

    It's not that I feel strongly about it or anything...
     
  4. dsm363

    dsm363 Roadster + Sig Model S

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    18,220
    Location:
    Las Vegas, NV
    I agree. I bought the app but that doesn't turn the warning off and I like the web interface better anyway. Was this warning triggered from a change on the website or is it something I downloaded (I had downloaded Tapatalk HD for iPad but the warning only shows up on my iPhone).
     
  5. doug

    doug Administrator / Head Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    15,869
    Location:
    Stanford, California
    I only get it once. You get it continuously? I'll ask MPT about it.
     
  6. dsm363

    dsm363 Roadster + Sig Model S

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    18,220
    Location:
    Las Vegas, NV
    Yeah. Just started today and only on the iPhone. Let me try rebooting the iPhone. Hadn't done that yet.

    I turned the iPhone off and back on and it's still doing it.
     
  7. efusco

    efusco Moderator - Model S & X forums

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Messages:
    4,474
    Location:
    Nixa, Missouri, United States
    probably a cookie thing...
     
  8. dsm363

    dsm363 Roadster + Sig Model S

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    18,220
    Location:
    Las Vegas, NV
  9. brianman

    brianman Burrito Founder

    Joined:
    Nov 10, 2011
    Messages:
    15,235
    So your choices are "be annoyed every time", "let us fill your cookie jar", or "stop using our content/site". "Brilliant" move by the content provider...
     
  10. Robert.Boston

    Robert.Boston Model S VIN P01536

    Joined:
    Oct 7, 2011
    Messages:
    7,842
    Location:
    Portland, Maine, USA
    @doug said he'd have @MPT look at this. Give'm half a day, guys!
     
  11. brianman

    brianman Burrito Founder

    Joined:
    Nov 10, 2011
    Messages:
    15,235
    Hehe. Bad engineering choices rub me the wrong way. They reflect poorly on the profession.
     
  12. dsm363

    dsm363 Roadster + Sig Model S

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    18,220
    Location:
    Las Vegas, NV
    I'm not complaining about the site here at all. Sorry if it seemed that way. I'm sure it's probably some weird thing on my iPhone that I need to change just curious what it was. I did buy Tapatalk HD for the iPad a week ago so I wonder if that had something to do with it although it's only happening on my iPhone. It doesn't do this on my iPad though.
     
  13. mpt

    mpt Electrics are back

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    1,628
    Location:
    Warren, New Jersey, United States
    Sorry, it's a 'feature' of the latest release that updated yesterday. I've disabled it.

    dsm63 - you get the invite each time as you're not accepting the 'We asked, you said no' cookie.

    But, it should be gone now, disabled in the config. Stupid plugin.
     
  14. efusco

    efusco Moderator - Model S & X forums

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Messages:
    4,474
    Location:
    Nixa, Missouri, United States
    Can't access TMC via TapaTalk at all now! Fix it please.
     
  15. dsm363

    dsm363 Roadster + Sig Model S

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    18,220
    Location:
    Las Vegas, NV
    No problem. I can turn cookies on it that allows the people who want to use tapatalk to use it. Works great now though. Thanks.
     
  16. markwj

    markwj Moderator, Asia Pacific

    Joined:
    Apr 10, 2011
    Messages:
    3,513
    Location:
    Hong Kong
    Yeah, getting wierd errors from tapatalk now.
     
  17. efusco

    efusco Moderator - Model S & X forums

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Messages:
    4,474
    Location:
    Nixa, Missouri, United States
    It seems to be fine for me now.


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
     
  18. doug

    doug Administrator / Head Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    15,869
    Location:
    Stanford, California
    I just checked and it was disabled. I re-enabled it.
     
  19. efusco

    efusco Moderator - Model S & X forums

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Messages:
    4,474
    Location:
    Nixa, Missouri, United States
    Thanks, I really like/prefer to use the app on my iPad!


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
     
  20. mpt

    mpt Electrics are back

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    1,628
    Location:
    Warren, New Jersey, United States
    Tell me how it behaves now - I've removed the plug-in part of the solution but left the code that actually does the work.

    So, the app should work (does for me) but shouldn't bug people to d/l the app in Safari - doesn't bug me.
     

Share This Page