Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Tesla gezocht voor The Climate Miles 5 november

NielsH

Member
Jun 24, 2015
151
45
Noordwijk, Netherlands
Morgen gaan the Climate Miles van start.
Met The Climate Miles vraagt Urgenda aandacht voor de actie die nodig is om gevaarlijke klimaatverandering tegen te gaan en de aarde leefbaar te houden voor volgende generaties.
Van 1 tot 29 november loopt Urgenda directeur Marjan Minnesma 580 kilometer van Utrecht naar Parijs, waar de Klimaattop plaatsvindt. Elke dag wandelt er een speciale gast met haar mee en laten we een nieuwe Milestone achter met een boodschap.
Iedereen kan meelopen met The Climate Miles, voor een dag, een aantal dagen of de hele maand. Iedere dag bezoeken we inspirerende initiatieven, ontmoeten we interessante mensen en lopen we zo’n 20 kilometer.
Met The Climate Miles laten we samen zien dat het nu tijd is om in actie te komen!

Op donderdag 5 november wil Urgenda graag de deelnemers aan de Climate Miles laten vervoeren met Tesla's voor de laatste 10 km van de route. Er zijn circa 10-11 Tesla's hiervoor nodig. Ik zoek iemand die kan helpen om met zijn/haar Tesla dit stukje te rijden en een paar deelnemers te vervoeren van Achtmaal (gemeente Zundert, Noord-Brabant) naar Essen (België). De route:

The Climate Miles 5 november 2015.jpg


Het stuk met de Tesla's betreft alleen het deel tussen E en F in bovenstaand plaatje. Het stuk daarvoor (dus t/m E) is de wandelroute. Voor detail planning die dag zie Route 5 november 2015.
Totaal afstand rijden circa 10 km. Alles bij elkaar kost het je nog geen uur.

Ik had mij opgegeven om mee te rijden maar helaas is er iets tussen gekomen. Ik hoop dat er hier nog iemand is die kan helpen. Je zou er de organisatie en de deelnemers een groot plezier mee doen!
Ik hoor het graag, hier of via PM.
 

AnalysiZ

Active Member
Apr 4, 2013
2,629
732
de Kempen
Ik heb nog het voorbehoud van een proefrit die dag, en weet niet hoe laat we daarvan terug zijn.
Ik verwacht morgen daar qua planning meer over te weten, en als het past kom ik ook (en dan kondig ik dat natuurlijk nog even aan...)
 

AnalysiZ

Active Member
Apr 4, 2013
2,629
732
de Kempen
Ik heb nog het voorbehoud van een proefrit die dag, en weet niet hoe laat we daarvan terug zijn.
Ik verwacht morgen daar qua planning meer over te weten, en als het past kom ik ook (en dan kondig ik dat natuurlijk nog even aan...)

Helaas ga ik het niet redden. Vanaf 1800 thuisfrontverplichting....:redface:
 

HWS

Well-Known Member
Mar 16, 2013
7,234
3,705
Zoetermeer, Netherlands
Ik heb om 14:45 uur een afspraak in Zoetermeer afhankelijk van hoe lang dit duurt ben ik graag van de partij. Is er een telefoonnummer of contactpersoon die ik kan bellen mocht ik het redden met mijn afspraak?
 

Nowyony

Ton Segboer
Jul 1, 2014
169
33
's Gravenmoer, The Netherlands
Als er nog auto's nodig zijn, dan kom ik graag.
Kan tussen 16:30 - 16:45 bij
Het Atelier’ van Natuurmonumenten, Roosendaalsebaan 19 te Achtmaal (gemeente Zundert) zijn.
Da's de verzamelplek als ik het goed begrijp?
Mijn auto is wel niet gewassen; XFrank komt toch niet hoop ik :wink:
 

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top