Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Tesla Owners Club Nederland

This site may earn commission on affiliate links.
Na vele jaren van het organiseren van dagtrips en roadtrips zoals naar Noorwegen, Italie, Zwitserland en Oostenrijk heeft het succes van Tesla in de afgelopen periode ons aangezet om e.e.a. maar eens wat grootser aan te pakken....

De club is gewoon te groot geworden om alles vanuit TMC en de Whatsapp te regelen ... dus hebben we (niet alleen het zichtbare bestuur, maar ook een grote groep achter de schermen) de koppen bij elkaar gestoken om de officiële Tesla Owners Club voor Nederland op te zetten.

www.teslaownersclub.nl

De eerste activiteiten komen al op korte termijn, zoals een leuke puzzelrit in de Kempen op 29/9 en een drive in bioscoop event op 9/10... dus moeten we ook maar even op de tamtam slaan :)

Zie hier onder de flyer, die jullie hopelijk nog vaak tegenkomen / zelf helpen uitdelen bij superchargers, Tesla locaties of waar dan ook een potentieel lid te vinden is.... :cool:


image1.png
 
Bij de vraag wat voor Tesla rijdt u hebben we hebben de optie:

Nog niet... ;)

Dus aanmelden mag nu ook al... ben je meteen op de hoogte wat er georganiseerd wordt en.. heb je later ook bragging rights dat je een van de eersten was :cool:

Inmiddels meer dan 100 aanmeldingen. :)
 
  • Funny
Reactions: PascalH
Ja, klopt...

Als het goed is heb je aan het eind vd aanmeldprocedure een tekst "bedankt voor aanmelden" gehad.
We willen in de komende week de eerste nieuwsbrief er uit doen, en dat is natuurlijk de ultieme test of aanmelding en aanvinken van nieuwsbrief gelukt is :) (en we zullen die ook plaatsen op de site, zodat diegenen die m niet gehad hebben in ieder geval een indicatie hebben dat er iets niet goed is gegaan ;-))

Veel oude bekenden hebben overigens al ingeschreven, en ik heb tot nu toe nog niet een voorbij zien komen waarbij inschrijving niet goed is gegaan.

Het enige dat soms over het hoofd wordt gezien is dat bij inschrijving voor business pack of fleetowner pack ook nog even de drivers los ingeschreven moeten worden met vermelding bedrijfsnaam. Dan kunnen wij de koppeling handmatig toevoegen.
(helemaal ideaal indien ook in invulveld bij business pack of fleetowner pack ingevuld, geeft extra controle mogelijkheid)

Bij een toekomstige "upgrade" vd website willen we dit automatiseren met een code zodat we die koppeling niet meer handmatig hoeven te leggen.

Mocht iemand hier vragen over hebben, of even 100% zeker wil weten of aanmelding goed is doorgekomen, stuur me dan even een PM met telefoonnummer, dan neem ik contact op.
 
Last edited:
  • Informative
Reactions: PascalH