Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Tesla Rotterdam

Mijn inschatting is dat is gekeken naar SeC en Stores. Helaas betekent dat niet automatisch een SuC.
Toen ik onlangs bij de Suc Amsterdam door een jongeman aangesproken werd, namens Tesla, hij stond daar met tafeltje buiten, kregen we het al snel over meer Suc' s , ik ventileerde mijn idee van links en rechts bij Hoofddorp of het weg-brug- restaurant 2 x8 super chargers, hoewel ik denk dat hij niet de mening van Tesla kon/kan geven, ging hij wel in discussie over de taxi's die daar dan ook zouden laden, ( nou en ?), en dat hij Rotterdam beter geschikt vond.....
Ik kreeg niet helder of het zijn persoonlijke mening was, danwel een tipje van de sluier.... kortom ik schat de kans op Suc Rotterdam nu hoger in! The future will tell..
 

MichelB

ICE driver but TesIa fan
Jul 6, 2014
159
6
Spijkenisse, Netherlands
Er wordt nog druk gewerkt in de SeC in Rotterdam, maar zie geen SuC plaatsing tot nu toe.
image.jpeg
 
Mijn stem blijft: La Place langs de A4 bij Leiden.

Ow ja, handig, bij mij in de tuin! Maar ondanks dat ik dat heel handig zou vinden vind ik het logischer als er eerst in de regio's Rotterdam, Utrecht en Groningen (in die volgorde) Superchargers komen. Want vanuit Leiden heb je eigenlijk in alle richtingen een Supercharger voor je langere trips.
 

MichelB

ICE driver but TesIa fan
Jul 6, 2014
159
6
Spijkenisse, Netherlands
De SeC komt in Charlois, Rotterdam zuid.
Tussen BMW & Mercedes in aan de A15, voorheen zat hier Vari auto's.
Op zich best makkelijk aan te rijden.

- - - Updated - - -

Ik ben er verleden week geweest en de zaag snede staan wel in het beton voor laadpunten. Als dit ook sucs worden dat weet ik niet.

Zo ver ben ik het terrein niet opgegaan, maar dat zou best kunnen. Op zich zag de parkeer ruimte voor de SeC er niet al te groot uit, maar dat kan komen door mijn positie bij het nemen van de foto.
 

Iwan

Member
Dec 15, 2014
199
40
Netherlands
Jammer, ik hoopte dat het aan de autostrada langs de Brienenoord brug in R'dam Noord kwam te staan (vroeg me al af welke showroom ze dan zouden moeten overgenomen hebben)... A15 Charlois kom ik alleen langs wanneer ik weer eens de verkeerde afslag Europoort/Barendrecht neem :redface:.

De SeC komt in Charlois, Rotterdam zuid.
Tussen BMW & Mercedes in aan de A15, voorheen zat hier Vari auto's.
Op zich best makkelijk aan te rijden.

- - - Updated - - -Zo ver ben ik het terrein niet opgegaan, maar dat zou best kunnen. Op zich zag de parkeer ruimte voor de SeC er niet al te groot uit, maar dat kan komen door mijn positie bij het nemen van de foto.
 

redevries

René de Vries
May 22, 2013
2,444
509
Oosterhout, Netherlands
Er komen inpandige superchargers. Net ook in een ander draadje gezet.

is dan zeker niet voor publiek gebruik?

Nee, dat denk ik niet behoudens noodgevallen. Hoe dan ook, het zal geen 24/7 beschikbaar zijn.

Ik had overigens niet anders verwacht dan dat er inpandig één zou komen. Je moet dat per slot van rekening ook kunnen testen.
 

Products we're discussing on TMC...

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top