Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Tesla World

Xfrank

Well-Known Member
Jun 16, 2012
9,704
10,831
Waasmunster, Belgium
ik heb met een "speciaal programma" de foto van de special guest kunnen reconstrueren!:smile:
special guest1.jpg


special guest 2.jpg
 

FVO

Active Member
Nov 26, 2011
3,694
1,568
En de samenwerking met jcdecaux is vanaf vandaag ook zichtbaar in het straatbeeld. ...
 

HansBe

Member
Aug 1, 2014
467
68
Langdorp, Belgie
Net rare mail van Tesla gekregen:

Beste Tesla eigenaar,

Wellicht heeft u gehoord over een evenement dat georganiseerd wordt met onze naam erin, Tesla World. Dit evenement wordt georganiseerd door Tesla eigenaars, Tesla Motors is niet betrokken bij de organisatie en is er geen officiële ondersteuning van Tesla Motors.

Wij blijven onze eigen events organiseren en zullen u daar steeds voor uitnodigen. Wij communiceren altijd graag direct met u via een email uitnodiging. Tesla Motors zal nooit adverteren voor evenementen via traditionele methoden, zoals met posters of betaalde advertenties.

Als u hierover vragen heeft, dan informeren wij u graag in onze stores in Brussel en Antwerpen.

We waarderen uw vertrouwen in Tesla

Het Tesla Motors Team

Raar - terwijl alle artikels over Tesla World altijd vermelden dat dit georganiseerd wordt door de Tesla Club - niet door Tesla zelf....
Precies een haar in de boter...
 

jpet

Jan P.
Aug 8, 2014
3,288
201
Herne & Leuven, BE
Een andere verklaring zou kunnen zijn dat Tesla als bedrijf zeker wil zijn dat niet de indruk wordt gewekt dat ze aan commerciële advertising doen via een omweg.
 

redevries

René de Vries
May 22, 2013
2,444
509
Oosterhout, Netherlands
Ik vermoed dat dit een actie van de juridische afdeling is, het gebruik van de naam Tesla wordt zwaarbewaakt. Ook het evenement in de US heeft daar al ervaring mee, daar is de naam en logo aangepast. Ook app developers worden op de hielen gezeten, vooral ter bescherming van naam en beeldmerk.
 
Jun 3, 2012
421
82
Gent, België
Ik vermoed dat dit een actie van de juridische afdeling is, het gebruik van de naam Tesla wordt bewaakt... vooral ter bescherming van naam en beeldmerk.

Klopt volledig.
Ik heb ook mijn eigen site moeten sluiten en alle documenten, die we gebruikten moeten herwerken om een proces te vermijden eind juni. Als timing kreeg ik minder dan een week. Wie dus stukken heeft van voor die tijd, kan ze als collectors item bijhouden. Maar ze hopen wel dat we ons werk blijven voortzetten en daarbij hun "brand" blijven ondersteunen.

Ondanks de onsympathieke manier van formuleren wil dit m.i. niet zeggen dat ze zich distanciëren van het initiatief, maar wel dat Tesla naar de buitenwereld wenst duidelijk te maken dat dit niet van hen uitgaat.
In hun correspondentie aan mij werd expliciet verwezen naar het feit dat "aspirine" en "elevator" vroeger echte merken waren en nu verwaterd zijn tot een generische term. En dat ze niet willen dat dit met Tesla ook gebeurt.
In mij geval werd er nog aan toegevoegd dat het merk neergelegd werd niet alleen voor 'automotive', maar ook voor 'financial services'.
 

FVO

Active Member
Nov 26, 2011
3,694
1,568
Het heeft me altijd verwonderd dat Byron dat niet duidelijker vermeldt af en toe.
 

Products we're discussing on TMC...

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top