TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

Threads reloading endlessly

Discussion in 'Site Feedback' started by ProphetM, May 23, 2017.

  1. ProphetM

    ProphetM Member

    Joined:
    Jun 1, 2015
    Messages:
    301
    Location:
    Las Vegas, NV
    For the last few days I have been experiencing a weird problem with these forums. When I load up a thread, the thread loads up over and over again as if it is a new page. After a short time I have nothing but a huge list of the same thread page over and over again in my history. In just the time it took me to type this, the whole history on my 'back' button has filled up with copies of just this page. Earlier, I loaded up a thread and then went away from the computer for a few minutes - less than 5. When I came back the list of 'previous' pages, by which I mean the same page over and over, was so long that even backing up as far as the browser would go - dozens of pages - could not back me out far enough to back out of the thread. Every page in the history was the same thread page.

    I am using Firefox on Windows 10. Have any of you had this problem? The reload is almost instant so it's not really noticeable on viewing, aside from the near-constant loading icon as the page loads again and again.

    I have attached an image as example. Fullscreen capture 5232017 42608 PM.bmp.jpg
     
  2. ProphetM

    ProphetM Member

    Joined:
    Jun 1, 2015
    Messages:
    301
    Location:
    Las Vegas, NV
    I assume from the silence that no one else is having this problem. At my end it's only getting worse. The forum listings are starting to do it before I even get into a thread, and when I do load a thread I only get through about 5 comments before it's reloaded so many times that I can't back up anymore and I have to close the browser window and start over.
     
  3. GoTslaGo

    GoTslaGo Learning Member

    Joined:
    Dec 25, 2015
    Messages:
    2,465
    Location:
    NV
    Have you tried a different browser? Some have reported different experiences between Chrome, Safari, etc... for other issues. No issues here, Safari.
     
  4. jaguar36

    jaguar36 Active Member

    Joined:
    Apr 10, 2014
    Messages:
    1,215
    Location:
    NJ
    This has been happening to me sporadicly, and its extremely frustrating as it eventually will crash the browser. It seems to be one of the ads on TMC that is doing it, as it doesn't always happen.
     
  5. Xenius

    Xenius Member

    Joined:
    Apr 24, 2015
    Messages:
    505
    Location:
    Havertown, PA
    I haven't yet experienced this, currently using Chrome Version 59.0.3071.115 (Official Build) (64-bit)
     
  6. danny

    danny Administrator

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Messages:
    907
    Location:
    California
    I believe @doug is aware of this issue and had been working to fix it.
     
  7. FloridaJohn

    FloridaJohn Member

    Joined:
    Apr 1, 2016
    Messages:
    77
    Location:
    Palm Beach Gardens, FL
    I just wanted to report that this is happening to me now as well. It is really slowing down the site from my end.
     
    • Helpful x 1
  8. doug

    doug Administrator / Head Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    16,086
    Hmm... if it's a bad ad, can you figure out which one it is. If so, I can nix it from Google Adsense.

    We only have one ad at the top and one at the bottom of the page on the forum, which are necessary for this place to be sustainable.

    Another thing to try is a hard refresh (Cntrl-Shift-R on Chrome) and see if that helps any.
     

Share This Page