TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

tip: twee profielen voor 1 bestuurder

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by pwillemse78, Dec 18, 2013.

 1. pwillemse78

  pwillemse78 Member

  Joined:
  Aug 26, 2013
  Messages:
  950
  Location:
  nuenen
  Misschien een leuke tip: ik heb voor mezelf twee profielen ingesteld. Een waarbij ik lekker dicht op het stuur zit, beetje rechtop, stuur goed naar me toe gehaald, om lekker te kunnen sturen. Tweede profiel waarbij ik wat meer naar achteren sta, stoel wat meer achterover, voor langere afstanden. heel makkelijk te switchen, werkt perfect! Binnendoor profiel 1, snelweg op, klik, en alles stelt zich in... alleen de buitenspiegels lijken niet mee te gaan... nog ff testen, misschien niet gesaved......
   
 2. HWS

  HWS Supporting Member

  Joined:
  Mar 16, 2013
  Messages:
  6,964
  Location:
  Zoetermeer, Netherlands
  Dė oplossing voor Mindbender:biggrin:
   
 3. AnalysiZ

  AnalysiZ Active Member

  Joined:
  Apr 4, 2013
  Messages:
  2,597
  Location:
  de Kempen
  Ik heb ook een profiel "in en uitstappen" gemaakt. Stoel wat verder naar achteren, stuur beetje verder weg....
  Deze gebruik ik vooral als ik wat minder ruimte naast de auto heb, of als ik een ander een stukje laat rijden, zodat die niet op mijn "SUV stand" (hoog) hoeft in te stappen.... Komt nl niet over als iemand zich moet vouwen om in een auto van het formaat model S achter het stuur plaats te nemen...
   
 4. pwillemse78

  pwillemse78 Member

  Joined:
  Aug 26, 2013
  Messages:
  950
  Location:
  nuenen
  AH, dat heet bij mij de gaststand
   
 5. Rsvarthur

  Rsvarthur Member

  Joined:
  May 17, 2013
  Messages:
  796
  Location:
  Hengelo
  Ik zou graag een profiel aanmaken met de stoel een stuk lager dan hij fysiek kan. Kan ik net zo lekker zitten als in m'n ex-Audi. Nu bijna met hoofd tegen het glazen dak. Voelt als op de bok van een busje... Ik overdrijf iets, maar toch. Vreemd genoeg kan de rechter stoel lager dan de linker.
   
 6. FVO

  FVO Active Member

  Joined:
  Nov 26, 2011
  Messages:
  3,640
  IK heb er zelfs nog een derde aangemaakt waarbij de rechterspiegel helemaal naar beneden gaat om bij het parkeren de borduur goed te kunnen zien.

  Ik zou alleen wel nog graag meer instellingen aan de profielen kunnen koppelen zoals bijvoorbeeld de Creep-functie, tijdens het parkeren gebruik ik die graag, maar in het gewone verkeer liever niet (om de remmen meer te sparen).
   
 7. gelden

  gelden Well-Known Member

  Joined:
  Apr 21, 2013
  Messages:
  5,437
  Location:
  Breda, Netherlands
  Hoe herken je een Tesla rijder met een gespleten persoonlijkheid? ;)
   
 8. Xfrank

  Xfrank Well-Known Member

  Joined:
  Jun 16, 2012
  Messages:
  8,371
  Location:
  Waasmunster, Belgium
  Dit kan je in hetzelfde profiel toch doen...
  De auto in achteruit zetten en dan de spiegels aanpassen en profiel saven. Telkens je dan in achteruit gaat, draaien de spiegels naar beneden, en terug naar de normale stand als je weer naar Drive gaat
   
 9. MindBender

  MindBender Bite my shiny metal ass

  Joined:
  Jul 25, 2013
  Messages:
  446
  Location:
  Tilburg, The Netherlands
  Je zou het denken, maar nee; Ik zit in de auto altijd rechtop en met gebogen armen kort op het stuur voor maximale controle. Met gestrekte armen kun je niet sturen.

  Overigens heb ik mijn draai ook nog niet gevonden in de stoel: Ik wijzig de instelling dagelijks, maar de 'perfecte instelling' heb ik nog niet gevonden. Ik hoop wel dat'ie d'r tussen zit ;-).
   
 10. S-19910

  S-19910 Driving Model-S #19910

  Joined:
  Aug 13, 2013
  Messages:
  6,985
  Location:
  Grobbendonk, Belgium

  LOL
   
 11. ebullio

  ebullio Active Member

  Joined:
  Mar 13, 2013
  Messages:
  4,694
  Location:
  Rotterdam, Netherlands
  Klopt Frank, maar je wil alleen dat de spiegels kantelen als je parallel (aan de weg) parkeert, niet als je tussen andere auto's (deur aan deur) parkeert.
   

Share This Page

 • About Us

  Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
 • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


  SUPPORT TMC