TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker or making a Paypal contribution here: paypal.me/SupportTMC

"to top" button

Discussion in 'Site Feedback' started by palmer_md, Jan 6, 2015.

  1. palmer_md

    palmer_md Member

    Joined:
    Sep 26, 2012
    Messages:
    721
    Location:
    Sacramento, CA
    at the bottom of each page there is a button to take you back to the top, it is labeled TOP. It is a great button, but I'm curious why it does not quite go all the way to the top. It stops just short and leaves the line with my name, profile, settings and logout just above it. There are times I want to get back to my settings page and I click top and then I have to scroll up just a bit more to actually get to the top.

    Its not really an issue, but I'm just curious about it.
     
  2. Zextraterrestrial

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    3,636
    Location:
    Humboldt/Los Altos
    #2 Zextraterrestrial, Jan 6, 2015
    Last edited: Jan 6, 2015
    very interesting.

    look clean when it goes to the faux top

    ...even more interesting the top button doesn't work when I am in this thread...well now it does.
     
  3. Doug_G

    Doug_G Lead Moderator

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    15,853
    Location:
    Ottawa, Canada
    I just hit the Home button on the keyboard.
     
  4. woof

    woof Model S #P683 Blue 85 kWh

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    1,149
    Or ⌘ ↑ (Command Up Arrow) if on a Mac keyboard with no Home button.
     
  5. palmer_md

    palmer_md Member

    Joined:
    Sep 26, 2012
    Messages:
    721
    Location:
    Sacramento, CA
    Both are very good solutions. Thanks, but my curiosity is why does not the button do the exact same thing?
     
  6. Gabzqc

    Gabzqc Member

    Joined:
    Jul 10, 2014
    Messages:
    112
    Location:
    Finland, Helsinki
    Also only works once, until you have refreshed the page!
     
  7. doug

    doug Administrator / Head Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    15,914
    Location:
    Stanford, California
    Interesting. Yeah the "Top" link is just using some very simple HTML, putting #top at the end of the current URL. That goes to what ever element has the anchor name "top". In this case it's the TMC logo which, after the redesign leading up to TMC Connect 2014, doesn't quite go up to the top. Should probably change that anchor to the Tesla flag which does. Only works once because, well, you're already at that URL.
     

Share This Page