Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Verzekering 2e Tesla op BV met no claim korting

Bas.

Active Member
Mar 4, 2019
2,026
1,048
Zuid Holland
Wij hebben de zakelijke verzekeringen bij de Goudse lopen. Daar voegde wij een Zoë toe aan het wagenpark zonder schadevrije jaren en betalen nu €40,- All Risk per maand.
 

rickert

Rick
Dec 5, 2013
39
2
Soesterberg
Maar dat betekent dat neem ik aan dat bij één geclaimde schade voor beide auto's de premie omhoog gaat (Of in ieder geval het aantal treden naar beneden)?
Daar moet ik nog even induiken. Maar eerst een verzekering vinden die beide auto's tegen een redelijk tarief wil verzekeren.
 

Marc1960

New Member
Mar 9, 2021
1
0
Netherlands
In de basis bouw je korting per verzekering op en kan je die niet 'kopiëren' naar een andere verzekering. Zie het als een spaarrekening waar 1000 euro opstaat. Open je bij een andere bank een nieuwe spaarrekening krijg je daar ook niet direct 1000 euro op bijgeschreven. Bij partners is het vaak wel mogelijk om de opgebouwde schadevrije jaren van de ene partner bij te schrijven op de auto van de andere partner.

Bij zakelijk gebruik komt het nagenoeg nooit voor dat je de korting kan overzetten en voor meer dan 1 verzekering kan gebruiken.

Een ander probleem voor een Tesla autoverzekering is dat verzekeraars sowieso terughoudend zijn om hier een autoverzekering voor af te sluiten. Dit ivm de hoge schadelast.
 

SparkyM3LR4WD

Elbert
Mar 16, 2019
1,312
829
Molenlanden / Holland
Ik heb al 2 maal met suc6 de 23 schadevrije jaren van onze prive auto kunnen inzetten op de zakelijke auto waarvan ik zelf de regelmatige bestuurder ben. De privé auto staat ook op mijn naam, ik moest wel aantonen dat er daadwerkelijk 23 schadevrije jaren zijn (lees: kopie van polis blad maken)

Privé mocht ik ook dezelfde schadevrije jaren gebruiken voor een motorfiets welke later is aangeschaft. (beide ook mijn eigendom / op mijn naam verzekert) Ondertussen prive 1 auto en 2 motoren bij 3 verschillende maatschappijen verzekerd obv schadevrije jaren van oudste polis (23 schadevrije jaren).
 

Products we're discussing on TMC...

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top