TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

Video blog van onze 4697km road trip naar Kroatië en Slovenië

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by aikisteve, Aug 16, 2017.

 1. aikisteve

  aikisteve Member

  Joined:
  Feb 8, 2017
  Messages:
  115
  Location:
  Belgium
  Hoi iedereen,

  Ik heb dit jaar van onze road trip naar Kroatië en Slovenië een video blog gemaakt (i.p.v. de gewoonlijke tekstuele blogs)

  We hebben heel wat kilometers gevreten met de Tesla en heel wat mooie zaken gezien. Daarom heb ik de video in 2 delen gesplitst

  Part 1 - België naar Dubrovnik:


  Part 2 - Dubrovnik terug naar België:  Ook al een "sorry" op voorhand voor de niet zo denderende kwaliteit van het geluid, maar ik heb dit met een oude handcamera gedaan. Ik ben momenteel aan het kijken voor beter materiaal voor de volgende road trips (want er gaan zeker nog videoverslagen volgen).

  Graag had ik van jullie gehoord wat jullie ervan vinden. Is het te lang? Niet informatief genoeg? Of juist teveel blabla?
  Ik probeer mezelf steeds te verbeteren en dit is de eerste keer dat ik zo'n reisverslag maak, dus ik heb waarschijnlijk nog wel heel veel te leren. Dus laat maar weten wat beter kan. En intussen mogen jullie natuurlijk altijd subscriben op mijn kanaal om zo op de hoogte te blijven van de volgende videos. Want die komen er zeker!
   
  • Like x 5
 2. Napoli

  Napoli Member

  Joined:
  Jan 15, 2016
  Messages:
  67
  Location:
  Nieuw-Amsterdam, Netherlands
  Petje af hoor! Wat een mooi verslag, heel mooi in beeld gebracht en veel duidelijker dan een verhaal schrijven natuurlijk.
  Ik had al veel over Kroatie gehoord maar ben er nog nooit geweest. N.a.v. van jou verhaal en beelden weet ik zeker dat we daar ook eens naartoe gaan.
  Ga zeker meer verslagen van je volgen. Doe je dat hier of heb je een eigen kanaal?
   
 3. FVO

  FVO Active Member

  Joined:
  Nov 26, 2011
  Messages:
  3,394
  Constructieve opmerking:
  Je begint het filmpje met het tonen van de koffers en pas dan de uitleg waar je heen gaat. Dat zou je beter andersom monteren. Zeker als je het op youtubekanaal gooit, dan willen mensen eerst graag horen waar ze naar gaan kijken (ik althans toch).

  Verder leuk om zien (omdat ik toch niet kon slapen). En chapeau voor de hoeveelheid werk dat je er in gestoken hebt.
   
 4. Gaston

  Gaston Member

  Joined:
  Mar 1, 2016
  Messages:
  394
  Location:
  Netherlands
  Leuk verslag met prachtige beelden.
  Volgend jaar willen wij ook naar Kroatië rijden, dus met interesse naar jouw video verslag gekeken.
  Ik begrijp dat je je soms onveilig hebt gevoeld met zo'n dure auto in dit voormalige Joegoslavië en dat je beter arme, afgelegen dorpjes kunt vermijden? Of valt dat wel mee?
   
 5. aikisteve

  aikisteve Member

  Joined:
  Feb 8, 2017
  Messages:
  115
  Location:
  Belgium
  Ik heb me nooit echt onveilig gevoeld. het is eerder dat de "locals" nogal assertief rijden op die smalle bergwegen. Dat zie je dan vaak ook aan de staat van hun auto's. Das pas ik liever op dat mijn auto niet beschadigd geraakt. Dus het is eerder een bezorgdheid dan onveilig voelen.
  In Kroatië valt het allemaal heel goed mee, maar Bosnië blijkt toch ineens een andere mentaliteit te zijn...
   
 6. aikisteve

  aikisteve Member

  Joined:
  Feb 8, 2017
  Messages:
  115
  Location:
  Belgium
  Ik ben al even aan het bloggen op mijn eigen website Silver Lining, maar heb nu net een eigen youtube kanaal gestart. Voorlopig nog met een irritante hash link (Steven Peeters), omdat Youtube nu vereist dat je minstens 100 subscribers hebt eer je het een deftige naam kan geven. Dus als jullie me hierbij willen helpen door te subscriben, dan apprecieer ik dat ten zeerste. :) En dan wordt je ineens verwittigd wanneer het volgende filmpje er staat ook
   
 7. billytcherno

  billytcherno Member

  Joined:
  Jul 19, 2013
  Messages:
  352
  Location:
  Dilbeek, Belgium
  Ben nu in Bellevue hotel in Mali Losinj dat een DeC is. 2 x 22kW laadpalen, top, en opzich ook top hotel/bestemming
   
 8. pvh

  pvh Active Member

  Joined:
  Jun 28, 2014
  Messages:
  2,489
  Location:
  Netherlands, Rotterdam Ballade (Aria)
  Jammer dat je dit alles niet onder het topic op vakantie naar Kroatië hebt geplaatst. Past daar wel perfect onder namelijk.
   
  • Like x 1

Share This Page

 • About Us

  Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
 • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


  SUPPORT TMC