TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker or making a Paypal contribution here: paypal.me/SupportTMC

Weird Bluetooth Issues....

Discussion in 'Model S: User Interface' started by jlucero, Dec 9, 2015.

  1. jlucero

    jlucero Member

    Joined:
    Jun 23, 2015
    Messages:
    408
    Location:
    DALLAS
    today for the first time, my bluetooth wasnt working correctly. i have an ATT Note 5 and was listening to a podcast through bluetooth on the MS speakers. every 1-2 minutes, the sound would go silent for 1-2 seconds, then come back to normal. then 1-2 minutes later, the same thing. anyone heard of this?
     
  2. green1

    green1 Active Member

    Joined:
    Mar 25, 2014
    Messages:
    4,105
    Location:
    Calgary, Alberta, Canada
    Are you certain it was the car and not the phone? I get this sort of thing sometimes depending on what processes are running on my phone.
     
  3. Max*

    Max* Autopilot != Autonomous

    Joined:
    Apr 8, 2015
    Messages:
    4,866
    Location:
    NoVa
    I've had bluetooth issues after service, twice now. They just told me to restart both the 17" screen and the IC, when that didn't work, they told me to restart my phone, and then everything was fine.
     
  4. Father Bill

    Father Bill Member

    Joined:
    Apr 30, 2015
    Messages:
    171
    Location:
    Brighton, IL
    Do you have a smartwatch? I used to have a pebble and it's Bluetooth would interfere with my iPhone's connection with the car. It exhibited almost exactly the same behavior that you are describing. Once I sent back the pebble and switched to another smartwatch the intermittent Bluetooth issues went away. Just something to look at.

    Peace,

    Father Bill
     
  5. jlucero

    jlucero Member

    Joined:
    Jun 23, 2015
    Messages:
    408
    Location:
    DALLAS
    thanks for responses. ...i dont have a smart watch, im positive it was on the bluetooth of the car, not the phone...i have tried reseting the Model S, and it has reduced the problem, but eliminated it...weird
     
  6. Cyclone

    Cyclone Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2015
    Messages:
    4,394
    Location:
    Charlotte, NC
    I had the same problem with my phone when I had one of those Bluetooth keychain tags that help you find your key when you lose it. Caused tons of problems until I eliminated that from my keychain (I didn't try just deleting it from my phone - what would have been the point). Not a problem since.
     

Share This Page