Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Wie doet wat?

This site may earn commission on affiliate links.
Wat leuk om te lezen wat iedereen doet. Mijn "vooroordeel" was altijd dat er voornamelijk IT'ers in een Tesla rijden maar dat lijkt wel mee te vallen.

Ben zelf freelance ICT consultant met de focus op networking en security. Voornamelijk Cisco, HP en PaloAlto
 
Oprichter/DGA van (ooit) een high-tech start-up. We maken met microtechnologie geproduceerde meetelementen en bijbehorende meetapparatuur voor metingen op de micro- en nanometerschaal. Een van de meetinstrumenten wordt oa gebruikt in de ontwikkeling en kwaliteitscontrole van harddisk-leeskoppen en de ontwikkeling (en binnenkort ook kwaliteitscontrole/productie) van MRAM, magnetisch RAM-geheugen. Daarnaast ook leuke producten/toepassingen in de bio-medische hoek.

Vanwege een aantal klanten en patners in Silicon Valley, waaronder een harddisk-koppen fabriek op steenworp afstand van de Tesla-fabriek in Fremont, kom ik daar dus nog wel eens.
 
  • Like
Reactions: Jesper Weiland
En weer een ITer. Ik ben eigenaar van 2 IT bedrijven MJK Automatisering Plus (Home | MJK Automatisering Plus) ontwikkelen maatwerk ERP software in .Net voor de sierteelsector, leveren alle IT hardware op de markt.. En MK ICT Solutions ( Kerio, Microsoft, Eset – Software licenties mk-ict.nl) leveren voornamelijk digitale software licenties voor het MKB. Ben op LinkedIn te vinden op: https://www.linkedin.com/in/krabshuis.
Ben besmet geraakt met het duurzaamheid virus, en nog geen antivirus gevonden ;-). Rijden 2 x Tesla's (S en X) 2 x Zoe's en 2 x Model 3 in bestelling, verder zonnepanelen overal waar het past en kan, en LED verlichting. En natuurlijke energie zuinige PC's en Laptops. Voor info.....
Hey, handig. Wij willen (weer) overstappen op Kerio mail. Onze oude leverancier (ten tijde van Kerio 7) is ermee gestopt/failliet. Neem komende week ff contact met je op.
 
  • Like
Reactions: simonsmidt
And now for something completly different:
Ben eigen baas zonder personeel (heerlijk) van een adviesbureau voor onderwijshuisvesting en projectmanagement, zie BVOstruick.eu

Loondienst in dit vak = geen Tesla (dus ik ben dubbel blij)
 
Bedrijfsleider van een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van regenwaterhergebruiksystemen, met vestigingen in BE, NL en D
Wij leveren aan bouwmaterialenhandel, sanitaire groothandel en installateurs.
voor de kliklustigen : www.regenwater.be

Als eco-minded bedrijf vond ik een Tesla wel in onze kraam passen. In die mate zelfs dat 2 van mijn vennoten ook een aankoop overwegen...
 
  • Like
Reactions: ebullio
Tot voor kort (juli) interimmer in de financiële sector (bankwezen) maar als gevolg van een bore-out vanaf 1-1-2017 eigenaar van www.strandclubzwoel.nl . The beach will be my office. :)

Kijk dat zijn nog eens carriere-moves. Hoek van Holland is te doen vanuit Den Haag, we komen na 1 januari wel eens eten. Ook in de winter open?

En ik? Ik ben zelfstandig consultant en interim manager. Mijn meerwaarde zit in mijn zogenaamde Plusprofiel: ik snap zowel business/commercie als ICT (ik heb een telecom-achtergrond), en kan zowel strategisch meedenken als hands on resultaten bereiken.

Een goed voorbeeld is de onderneming die ik het afgelopen jaar heb helpen opbouwen en die we nu succesvol moeten maken: 450connect.de Das Kommunikationsnetz für die Energiewende. Vandaar dat ik meermalen per week naar Duitsland reis en met mijn MS al vele Autobahn-kilometers heb mogen maken.