Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Zoek rode Roadster voor op beursstand 06-03-2018

This site may earn commission on affiliate links.
Beste forummers,

Deze zagen we van mijlen ver aankomen: de eerste aanvraag voor een rode roadster waar een astronautenpop in moet komen te zitten...

Een klant van ons zoekt dus een rode roadster voor op een beursstand op 06-03-2018 in de jaarbeurs in Utrecht. Er wordt dus niet gereden met de auto door de klant, gaat puur om show. Enige wat gebeurt is een astronaut erin en een verwijderbare sticker op de voorruit. Er is ook altijd iemand bij de auto aanwezig om de boel in de gaten te houden.

Heeft iemand een rode roadster en wil hij/zij hieraan meewerken? Prijs mag je zelf bepalen. Wij kunnen de auto bij je ophalen en weer terugbrengen. Maar je kunt er ook voor kiezen om zelf de auto bij onze klant bij de jaarbeurs af te leveren. Kortom: interesse? Stuur een mailtje/pb-tje met je prijs en voorwaarden.

Geen rode roadster? Maar wel een roadster? Mail dan gerust ook als back-up.

Alvast bedankt weer!
 
een groene is anders ook mooi :)
 

Attachments

  • 544xcafbr8i01.jpg
    544xcafbr8i01.jpg
    770.9 KB · Views: 80
Beste Nederlandse/Belgische Tesla eigenaren/fans, wij zijn 6 studenten van de Fontys hogeschool in Eindhoven en wij mogen met trots zeggen dat Tesla Nederland onze project-opdrachtgever is! Het is een unieke ervaring om voor dit innovatieve bedrijf te mogen brainstormen, wij doen daarom ook ons uiterste best om een goed resultaat op te leveren aan Tesla. Middels deze korte vragenlijst kunt u ons daarbij helpen. Doet u mee?

Elektrische (Tesla) rijder?

Bedankt!
 
  • Disagree
Reactions: Hbrink