Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Recent content by Rb338

 1. R

  Software 2021.32.xx

  Ik heb Immersive Sound wel in de changelog, maar zie het niet terug in het genoemde menu. Alleen met premium audio zeker?
 2. R

  Software 2021.24.xx

  Ja, dat zwarte scherm heb ik ook al een paar keer gehad. Maar dan met versie 2021.12.25.7 (Model X)
 3. R

  Teslamirror en andere vpn tunnels naar de Tesla browser

  Ik doe dat via de YouTube app en de truc om links naar bijv KPN iTV in de omschrijving van een eigen video te zetten. Merkte gisteren echter dat hij een 502 bad gateway gaf. Zat op WiFi (thuis). Site deed het op mijn iPhone wel goed. Actieve blokkade van Tesla?
 4. R

  Software 2021.4.xx

  Heb mijn X met 2021.4.3 afgelopen dagen al een paar keer opgeladen met de TWC, geen enkel probleem gehad. Apart!
 5. R

  Model 3 krijgt verwarmde stoelen achterin met OTA update

  Zit in alle auto’s dan een achterbank met verwarming ingebouwd en is die softwarematig verborgen? Benieuwd of ze dat ook op de Model X gedaan hebben en zullen activeren...
 6. R

  Goede verzekering voor Tesla Model X

  Dat is overigens ook zonder nieuwwaarde garantie. Maar die was bij CB ook maar tot 3 jaar... en mijn auto is nu 2,5 dus ook daar heb ik vrede mee.
 7. R

  Goede verzekering voor Tesla Model X

  Ik zat met mijn 2018 Model X 100D eerst bij Carmeleon voor 150 per maand, maar toen daar de premie omhoog schoot was ik afgelopen zomer genoodzaakt over te stappen. Toen voor Centraal Beheer gekozen, 166 per maand. Afgelopen week kwam ik per toeval via Rabobank bij Interpolis. Betaal nu 81...
 8. R

  melding 2de zitrij niet vastgezet - model X

  Ik heb het ook. Of het hoort weet ik niet, maar vreemd is het zeker!
 9. R

  Software 2020.24.*

  Ik krijg op mijn X net 2020.24.6.1 binnen, dus de uitrol is niet gestopt...
 10. R

  Non-Performance Uncorked Acceleration

  Sorry, nee, ik was wat onduidelijk. Voor alle uitvoeringen (Performance en Non-performance) is er een jaar geleden een update geweest die de prestaties van de auto (marginaal) verbetert. Dat noemden ze toen al “uncorking”. Als er dus op je pagina staat dat je een Non-performance uncorked model...
 11. R

  Non-Performance Uncorked Acceleration

  Ja, bij mijn X100D van 2018. Een jaar geleden oid is via een update de performance verbeterd, zogezegd “uncorked”. Met deze specificatie bedoelen ze dus niets meer dan dat je geen Performance-uitvoering hebt en wel die update hebt.
 12. R

  Het vraag en aanbod draadje

  Gevraagd voor Model X: de originele Tesla 22" Turbine velgen in Silver. Dus niet de Onyx Black. Met zomerbanden, of zonder banden!
 13. R

  Model X quirks (of features)

  Ja, echter helaas zeer beperkt. Ik heb zelf een X en als die naar het service center moet, is een S of 3 niet geschikt als leenauto aangezien daar geen 3 kinderzitjes naast elkaar passen. Vroeger kreeg je nog een ICE mee (meestal XC90) en was dat geen probleem...
 14. R

  Het vraag en aanbod draadje

  Heeft er nog iemand een set originele Tesla Model X velgen met (nieuwe) zomerbanden? Bij voorkeur de 22” zilveren turbine. Als het in de weg ligt, help ik graag opruimen!
 15. R

  Software 10

  Ik zit met mijn MX van 6/2018 (MCU2, HW2.5) ook nog op 40.2.1...

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top