Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Belgium and the Netherlands (Dutch)

This site may earn commission on affiliate links.
@martijn s
Ik heb inderdaad mijn bestelling later veranderd in een performance ( na een gesprek met mijn accountant toen het belastingvoordeel echt concreet werd...)
Mijn nadeel is dat ik hem via greenmobility heb besteld ( voordeel is lage VIN, ik heb pas in juli besteld), nadeel is dat ik niet zelf via de site kan volgen.
 
sorry mensen even of topic kwam hem tegen en aansluitend op de dochter pagina's


image.jpeg
 
Is trouwens iedereen hier gebeld door The New Motion? Ik ben 'not amused' om het zo te stellen. Bij het bestellen heb ik aangegeven dat er niemand contact met mij op hoefde te nemen en ineens zijn al mijn gegevens vanuit Tesla zonder pardon aan The New Motion door gespeeld?

Ik ben daar nogal happig op. Mijn gegevens hoeven niet door naar een andere partij als ik daar geen toestemming voor geef. Nu heeft The New Motion dus de contact gegevens van elke Model S rijder in Nederland (en België?)

@Widodh: goed punt. Je hebt volkomen gelijk (dit is toevallig mijn vak), Tesla mag jouw gegevens zonder toestemming niet doorgeven aan derden, hoe goed bedoeld ook. Zéker niet als je expliciet gemeld hebt dat je dit niet wilt. Ik vrees dat een autobouwer dit niet helemaal in de gaten heeft... In Nederland is dit zeker verboden.

- - - Updated - - -

Ik heb die checkbox 'laat contact met me opnemen' wel aangevinkt, maar ik wordt niet gebeld :biggrin:. Heb het ook al bij Cohere geregeld.
En ik heb drie Bubblebums besteld voor de S, had ik op het officiële forum goede berichte over gelezen. Die beschadigen het leer niet.
Cold weather packet heeft weinig zin met kinderzitjes...

Bubblebums? Wat zijn dat? Heb je een link?

- - - Updated - - -

sorry mensen even of topic kwam hem tegen en aansluitend op de dochter pagina's

Vandaag gehoord: If your daughter has her first boyfriend: shoot him and the word will spread...
 
Last edited:
Vorige week nog even met A'dam gebeld en kan deze week een telefoontje van de DS verwachten. Nog één werkdag te gaan ;).
Sig #422 Vin 16781 Performance 85 +

ben gisteren gebeld door The New Motion. Ook nogal verrast. Tesla mag zonder mijn toestemming geen persoonlijke gegevens uit haar gegevensbestanden doorspelen aan derden. Tesla had ons op z'n minst even kunnen informeren. Heb zelf al de nodige voorzieningen getroffen.

nu maar geduldig wachten op het belletje van de Delivere Experience Specialist.
 
Ik krijg het op mijn systeem van @ton_aarts op Twitter. Zelden iemand zo dom op Tesla zien bashen. Volledig in "Troll" mode.
Hij kickt er natuurlijk op dat wij, die aan Teslaisme "lijden", voor elke domme opmerking die hij maakt op ons paard springen. En zo negatieve aandacht krijgt van andere en de media.
"Je moet natuurlijk niet aan een boom hangen om een Eikel te zijn."

Deze @Ton_Aarts is wel een mega trol. Zelden zo'n verzuurde gelijkhebber gezien als dit geborneerde antilichaam! Wel jammer dat dit figuur niet op het forum zit, ik had 'm graag van repliek willen dienen.
 
Deze video is ondanks de publicatiedatum van 26 augustus helaas al enkele maanden oud. De verrassing die verstopt was - 'right under your nose' - bleek de mogelijkheid van battery swapping te zijn.

Mogelijk krijgt de MS adaptive cruisecontrol, lane-departure warning... Optie's zitten al i.d. menustructuur v.d. software. De adaptive cruisecontrol en brake-assist bij achteroprijden zo top zijn om later bij een beurt er bij te kunnen krijgen / kopen.
Tesla Model S To Get Adaptive Cruise, Lane-Departure Warning, More?
 
Alvast vooruitlopend op later vanavond.

0-1000 posts in 98 dagen
1000-2000 posts in 83 dagen
2000-3000 posts in 39 dagen
3000-4000 posts in 32 dagen
4000-5000 posts in 26 dagen
5000-6000 posts in 26 dagen
6000-7000 posts in 10 dagen!

Het is maar goed dat XFrank zijn garage af is. :wink:

dit gaat iets te snel. het maken op zich valt nog mee, maar 'k moet op tijd een idee krijgen!