Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Belgium and the Netherlands (Dutch)

This site may earn commission on affiliate links.
Bill.....boek een kamer en ga slapen! Zoveel pech, dat gaat niet meer goed komen. Aan een gewoon stopcontact en morgen lekker uitslapen.


Deze casus moeten we echt gebruiken om de politiek te tonen hoe het is om electrisch te rijden EN hoe eenvoudig het is om per provincie 1 betrouwbaar oplaadpunt te maken.
 
@bill1971 en de andere een kleine tip als roadster rijder een range charge doen als je een lange trip doet en zorgen dat je halver wegen de rit als je kan, je wagen terug normaal opladen, geen range charge want dit duurt te lang Verder is het handig om paar goede laadpunten in een straal van 100 km rond je woonplaats te weten en denk eraan in de week kan je altijd opladen bij tesla service center. Ook altijd oplaadpassen voor het buitenland en eigen land op voorhand testen en zorg ook dat je van veel verschillende providers een kaart hebt want eenheid is nog ver te zoeken!
 
Noordwijk is net te ver voor je. Wees welkom de volgende keer. Locatie staat op zeemaps.

Dit geval brengt me wel op een idee. Zou het mogelijk zijn om een kabel/adapter met software te maken, waarmee je een S in nood kan laden vanuit een andere S? Dan zou ik nu in de auto kunnen springen, Bill helpen aan 200 km en dan weer terug. Kan DC naar DC, dus snel.

Sterkte!!!!!