Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Belgium and the Netherlands (Dutch)

This site may earn commission on affiliate links.
Ook ik heb problemen met mijn MS. Leuk is inderdaad anders maar ik ben nog NOOIT zo klantvriendelijk behandeld bij een garage als nu bij Tesla. Eergisteren kwamen ze een nieuwe P85+ brengen (100 km op de teller) zodat ze mijn eigen auto goed kunnen herstellen en pas terug geven als ze er zeker van zijn dat hij 100% goed is.

Alle spullen waren netjes omgeruild zodat het precies mijn oude auto was.( zelfs de nieuwe pakjes kauwgum lagen in het dashboard kastje en het opengebroken pakje onder het scherm) zonnebril op dezelfde plek, kabels netjes opgerold.

Natuurlijk lopen ze nu met nieuwe/minder ervaren mensen tegen alle kinderziektes aan maar een buitengewoon dik compliment voor de Tesla medewerkers die de problemen oplossen.
Leuk om te lezen!
 
Overigens werkt de Windows Phone app ook prima. Heeft zelfs nog wat meer functies dan de iOS app. Ik gebruik ze allebei. Een op iPad en ander op Nokia Lumia. Ik heb de Windowsappbouwer geholpen om zijn app aan de praat te krijgen voor Europese auto's. Daar crashte hij eerst op. Foutrapporten en wat mailtjes heen en weer stelden hem in staat om de boel te fixen.
 
Ja, Tesla vangt nu zeker 5% extra inkomsten op de EU-autotjes t.o.v. 11 maanden geleden, toen de prijzen voor hier vastgesteld werden.
Iets van $1,38 per euro nu t.o.v. 1,30? toen

Tesla heeft, toen de Europese prijzen werden vastgesteld, waarschijnlijk het valutarisico afgedekt. Het voordeel is dat ze niet geraakt worden door een koersbeweging de verkeerde kant op, maar anderzijds profiteren ze er niet van als de koers de goede kant op beweegt.
 
TESLA MOTORS GIBT WICHTIGE ENTWICKLUNGEN FüR DEN DEUTSCHEN MARKT BEKANNT | Press Releases | Tesla Motors

Persberichtje van gisteren. Eind maart 2014 is 50% van Duitsland gedekt. Eind 2014 100%. Eind 2014 zal Duitsland meer SuperChargers per hoofd van de bevolking hebben dan welk ander land dan ook. SuperChargers in Duitsland zullen 135 kW zijn. Tenslotte benadrukt Tesla dat deze SuperChargers voor alle automerken toegankelijk zal zijn die op 135 kW kunnen laden!

Volgende maand zal de aanleg van SuperChargers in Duitsland starten.
 
Net een mailtje van Tesla Motors gekregen:

Het wachten is over, wij breiden ons Nederlandse netwerk uit! Wij zijn verheugd om mee te delen dat de officiële opening op vrijdag 25 oktober zal plaatsvinden. Deze locatie dient als servicecenter voor het noorden van Nederland maar zal ook een verkooppunt zijn waar Product Specialisten u kunnen helpen met proefritten en alle vragen die u eventueel hebt. Proefritten zijn dagelijks te boeken via onderstaand nummer.

Tesla Service Amsterdam
Keienbergweg 111
1101 GG Amsterdam-Zuidoost

+31 (0) 20 365 0008

OPENINGSTIJDEN:
Ma-Vrij 10.00 – 18.00
Do 10.00 – 19.00
Za 10.00 – 17.00
 
Tesla Reportedly Poaches Apple VP Of Product Design Doug Field To Lead New Vehicle Development - See more at:http://http://fayetteadvocate.com/a...new-vehicle-development/#sthash.eG6splpz.dpuf. Ik denk dat de we binnenkort een Tesla model S AIR krijgen

Ha, daarvoor zat hij bij Segway. Een Tesla Air op twee wielen wordt dat dus.

overigens, de link in je post is niet goed, maar deze werkt: Tesla Reportedly Poaches Apple VP Of Product Design Doug Field To Lead New Vehicle Development Fayette Advocate | Fayette County, Ohio | Washington Court House | Newspaper