Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Onderzoek voor autohandelaars

simonsmidt

Member
Apr 21, 2014
809
825
Overijse, België
Een zoon van een collega van mij heeft een mail gestuurd naar Tesla Zaventem maar heeft geen antwoord gekregen op zijn verzoek om dit onderzoek naar de aanpak van autohandelaars inzake duurzame energie in te vullen.
Daarom probeer ik het via deze weg en verzoek dus dat alleen de Tesla SeCs dit onderzoek invullen.

Mijn naam is Calvin Hensgens. Ik ben een laatstejaars student Internationaal Ondernemen aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Voor het vak innovatief ondernemen ondervraag ik autohandelaars over hun aanbod aan elektrische auto’s. Maar ook of ze hun energie op een duurzame manier generen. Niet enkel voor het pand, maar ook voor de laadpalen waar ze hun elektrische auto’s mee opladen. Hierbij ga ik onderzoeken of autohandelaars die elektrische auto’s verkopen daadwerkelijk denken aan een duurzame toekomst.

Ik zou het appreciëren als u even de tijd wilt nemen om mijn enquête in te vullen:
Enquête duurzaamheid bij autohandelaars - Survio
Hiermee helpt u me een hele stap verder met mijn onderzoek. Na het verzamelen van de enquêtes, zal ik hier ook een blogpost over schrijven op LinkedIn om toekomstige kopers van elektrische auto’s te informeren.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten


Calvin Hensgens
Student internationaal ondernemen

+324 71 55 65 04
 

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top