TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

duurzame energie zichtbaar. Oproep

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by gelden, Jun 5, 2015.

 1. gelden

  gelden Well-Known Member

  Joined:
  Apr 21, 2013
  Messages:
  5,137
  Location:
  Breda, Netherlands
  Even een oproep: een (broer van een) vriend van me is recent afgestudeerd aan de TU/Eindhoven en timmert aan de weg met een nieuw concept op het gebied van design en duurzaamheid. Het gaat om een mooi vormgegeven overkapping die op ingenieuze wijze is voorzien van zonnepanelen die meedraaien met de zon.
  Hij en zijn zakenpartner zijn hard op zoek naar launching customers maar komen ook graag in contact met mensen die bewust en actief bezig zijn met duurzaamheid en zonne energie. Op die manier verzamelen ze input waarmee ze het product verbeteren en de kansen in de markt nog beter kunnen inschatten.

  Ik help hem graag door zijn oproep hier onder de aandacht te brengen. Mocht iemand bereid zijn om het gesprek met hem aan te gaan, dan kun je hem direct benaderen. Is hij blij mee.

  Thx,
  Maurice.

  Beste Tesla liefhebbers,
  Met de doelstelling om in 2020 zo’n 200.000 EV’s te hebben verkocht en zo’n 20% van onze energie te verkrijgen uit hernieuwbare bronnen, wordt de energie revolutie eindelijk zichtbaar. KINEGRITY, een spin-off van de TU-Eindhoven, wil hier op een innovatieve manier een bijdragen aan leveren. Met een overkapping gemaakt van enkel kabels, stokken en textiel kunnen zonnepanelen efficiënt worden ingezet binnen de bebouwde omgeving.
  Deze start-up is opzoek naar mogelijkheden in de markt en wil daarvoor in gesprek met jullie. Binnen de beoogde doelgroep vallen vooruitstrevende bedrijven waarbij duurzaamheid belangrijk is, en die dit ook graag zichtbaar maken.
  Graag willen we vragen om advies, meningen en tips voor de ontwikkeling van deze start-up.

  Alvast bedankt.
  Met vriendelijke groet,

  Peter Koelewijn

  www.kinegrity.com
  [email protected]
  Animatie prototype: https://youtu.be/Cj56UzfyEAU?list=UUFcuL4htrU6-O0IjJFsjXNA
   
 2. Xfrank

  Xfrank Well-Known Member

  Joined:
  Jun 16, 2012
  Messages:
  7,307
  Location:
  Waasmunster, Belgium
 3. gelden

  gelden Well-Known Member

  Joined:
  Apr 21, 2013
  Messages:
  5,137
  Location:
  Breda, Netherlands
  Ik zat er op te wachten.
  Tja, als je zo heet en je gaat iets doen met daken, dan vraag je er om natuurlijk...
   
 4. AnalysiZ

  AnalysiZ Active Member

  Joined:
  Apr 4, 2013
  Messages:
  2,494
  Location:
  de Kempen
  Er om vragen.... schreeuwen bedoel je :biggrin:

  Maar ik ben wel nieuwsgierig, dus ik ga ze mailen....
   

Share This Page

 • About Us

  Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
 • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


  SUPPORT TMC