Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

TIP: Voor mij 1 van de beste mods sinds ik de Tesla heb

Kymo

Member
Aug 17, 2015
257
40
ZLD, Nederland
Daar ik zelf een laadpaal en contract heb van New motion... Werkte ik eerst met een pasje van New Motion om mijn laadpaal aan- en uit te zetten. Helaas werkte deze niet door mijn portomonaie heen en daarnaast graag ik mijn portomonaie nooit in mijn zak. Meestal in mijn werktas. Ofwel veel handelingen om de paal te starten en stoppen.
Op de website zag ik dat het ook mogelijk was een klein sleutelkaartje te bestellen. Dit heb ik gedaan en deze blijkt precies even breed als de key fob... Waardoor ik deze in het lederen hoesje heb kunnen steken.

Ofwel... uitstappen, met de keyfob laadklepje openen, stekker insteken en keyfob over mijn laadpaal halen... laden maar. Gemak..... geniet er inmiddels 2 weken van. Ook de New Motion laadpaal bij Vd Valk is zo te starten. Soms kan iets zo simpel zijn :smile:

Bijgaand foto's....


IMG_9207.JPG
IMG_9208.JPG
IMG_9209.JPG
 

Jamas

Member
Jun 25, 2014
416
79
Druten, The Netherlands
Travelcard, de brandstof pas die ik bij Leaseplan kreeg, heeft ook een sleutelhanger variant.
Maar omdat Leaseplan er blijkbaar niets in ziet, krijg ik die helaas niet.
Ik heb het al diverse keren geprobeerd, maar loop nog steeds met die creditcard te slepen :(
 

Attachments

  • image.jpeg
    image.jpeg
    46.8 KB · Views: 28

Marius

Member
Oct 21, 2012
219
308
Berkel en Rodenrijs NL
Sommige laadpalen werken vrijwel niet met de keyfob en dan moet je toch echt een pasje gebruiken. Dat heeft kennelijk te maken met de grootte van de ingebouwde chip.
Dit is o.a. het geval bij de 43kW laders in Pesse en in Antwerpen/Merksem. Heb dit zelf uitgeprobeerd en is bevestigd door de storingsdienst.
Ik heb gewoon een hele batterij pasjes, het is niet anders.
 

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top