Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

App (android) werkt niet altijd meer

Enzo63

Active Member
Apr 21, 2021
1,150
620
NL
De Tesla-app op android, Samsung S21, werkt sinds een week gebrekkig. Sta je daar met je telefoon naast je auto en moet je via de app de deuren openen en wegrijden en daarna, op een rustig moment, de telefoon opnieuw opstarten. Elke dag opnieuw. Weet niet of het aan 2022.2020.x ligt of aan de nieuwe versie van android (13l op de telefoon. Zijn er meerderen die dit ervaren??

Vraag eerder ook gesteld onder Beginnersvragen maar daar geen respons.

Beam me up Scotty!!
 

wooter

Nou ik heb niet te klagen over Tesla support
Moderator
May 3, 2017
9,704
9,291
Belgium
Kan het zijn dat er met de Android update ook een update van de firmware van je bluetooth chipset was? Dat durft soms wel eens te storen in de pairing, en dan kan je best even de pairing op beide toestellen verwijderen en terug aanmaken.
 
  • Helpful
Reactions: Maarten

Enzo63

Active Member
Apr 21, 2021
1,150
620
NL
Helaas blijft het probleem zich voordoen. Zie draadje beginnersvragen waaruit blijkt dat het breder voorkomt en wellicht aan Android 13 ligt. Met het verzoek binnen 5 minuten na een voorval dit te melden met een foutrapport via de Samsung members app.
 

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top