Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Tesla in de pers (NL/BE)

This site may earn commission on affiliate links.
"Chinese problemen rond gebruik naam Tesla opgelost" ...Tesla mag zijn eigen naam gebruiken in China.....

Quote uit het artikel:
"Het conflict is compleet opgelost", verklaart Tesla tegenover persbureau Bloomberg. Zhan zou afzien van zijn claim op de merknaam Tesla en daarnaast draagt hij ook meerdere domeinnamen, waaronder tesla.cn en teslamotors.cn over aan de autobouwer. De Amerikaanse fabrikant bedankt de Chinese overheid voor zijn hulp bij het oplossen bij dit conflict.

Die laatste zin.... weer een Chinees kwijt, weg, foetsie ben ik bang...

Chinese problemen rond gebruik naam Tesla opgelost | Tesla | Telegraaf.nl
 
Slecht vertaalde samenvatting van het Edmunds artikel op Carros site:
http://www.carros.nl/autonieuws/42085-groeiende-twijfel-kwaliteit-tesla/
De journalist die dit heeft geschreven heeft moet zijn bronnen eens beter lezen.
Kon het niet laten te reageren...

Edit: als je die site toch bezoekt geef dan ook maar meteen de laagste ster score, dit soort missers gewoon afstraffen. En we zijn natuurlijk wel fanboys en kunnen niet tegen kritiek op Tesla ;)
 
Last edited:
Volkskrant - 13 aug 2014.
Zoals gewoonlijk blinkt het niet uit doordat hij laat zien zich goed in het topic verdiept te hebben... moest nog een stukkie geschreven worden zeker..

foto.PNG.jpeg
 

Wat een vet filmpje. Kijk, dit is het nu dus. Ja, er zijn (kwaliteits-) issues, bij de één wat meer als de ander. Maar het gevoel en rijplezier maakt dit meer dan goed. Zeker omdat je gewoon wéét dat de service van Tesla subliem is, en dat ze er alles aan doen om de auto perfect te krijgen. De euforie in dit filmpje zegt dus alles.... Dus je kan artikelen schrijven over van alles, zolang je niet in een Tesla hebt gezeten, kan je gewoon géén goed oordeel vellen.

De E-limousine die de pure E-sport auto's gewoon degradeert. En je kan nog met 5 volwassen en een zooi bagage op stap, met een veel grotere range....