TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker or making a Paypal contribution here: paypal.me/SupportTMC

2/1 Forums down shortly for maintenance today?

Discussion in 'Site Feedback' started by stopcrazypp, Feb 2, 2008.

  1. stopcrazypp

    stopcrazypp Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    6,836
    Not sure if it's just me, but today 2/1 around 10-11pm I couldn't access the forum (I'm not saying logging in, I mean not even the home page would show). It just kept saying "page can't be displayed". I tried on both Internet Explorer and Firefox. I had no problems accessing other websites. Was there maintenance today? I have no problems now. If it was maintenance, then might I suggest putting one of those maintenance screens to warn people.
    Also when press the button to post a new thread it would keep logging me off and asking me for my username and password. Then when I type it in it would log me in and show the welcome screen, but then it would ask me for my username and password again. I only got through by checking the remember me box. I haven't tried posting in Firefox yet so this logging off problem may just be my internet settings.
    I never had either of these problems before though.

    Just asking if anyone else is experiencing these same problems.
     
  2. doug

    doug Administrator / Head Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    15,876
    Location:
    Stanford, California
    Yeah, for a time the page wouldn't come up at all for me yesterday.
     
  3. doug

    doug Administrator / Head Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    15,876
    Location:
    Stanford, California
    Actually, I'm having some problems with the site loading again today.
     
  4. TEG

    TEG TMC Moderator

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    17,169
    Location:
    Silicon Valley
    For me: down last night... slow today.
     
  5. Takumi

    Takumi Member

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    357
    Location:
    IL
    #5 Takumi, Feb 2, 2008
    Last edited: Feb 3, 2008
    Yesterday: Trouble accessing, page would not load up at all, but was fine later that night.
    Today: It's really really really slow.

    I'm using Firefox 2.0.0.11
     
  6. Takumi

    Takumi Member

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    357
    Location:
    IL
    Yesterday: Trouble accessing, page would not load up at all, but was fine later that night.
    Today: It's really really really slow.

    I'm using Firefox 2.0.0.11
     
  7. JRP3

    JRP3 Hyperactive Member

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    9,868
    Location:
    Central New York
    Same here, very slow or won't load at all.
     
  8. TEG

    TEG TMC Moderator

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    17,169
    Location:
    Silicon Valley
    Down again last night, slow this morning, but OK at the moment.

    Denial of Service attack? Hosting center problem? I dunno.
     
  9. vfx

    vfx Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Messages:
    14,792
    Location:
    CA CA
    Same same.

    Down or slow or unloadable yesterday OK so far today.
     
  10. doug

    doug Administrator / Head Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    15,876
    Location:
    Stanford, California
    Site was having trouble again all day yesterday. Do we know what causes these periodic problems?
     
  11. Chris H.

    Chris H. Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    326
    Location:
    Canada
    Ditto for me. I was beginning to think the site was shut down or there was a DOS attack.
     
  12. doug

    doug Administrator / Head Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    15,876
    Location:
    Stanford, California
    Site down again all this morning. Again do we know what the source of the problem is?
     
  13. JRP3

    JRP3 Hyperactive Member

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    9,868
    Location:
    Central New York
    I haven't been able to get on for a few days till now. Anyone else? :confused:
     
  14. Albern

    Albern Member

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    217
    Same here... It was down all day yesterday and service was patchy today. Hopefully all of the maintenance is complete. I'm starting to experience Tesla Motors Club withdrawal.
     
  15. doug

    doug Administrator / Head Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    15,876
    Location:
    Stanford, California
    Yes, I had similar problems. There was nothing new going on anyhow. New info on the powertrain today, however.
     
  16. stopcrazypp

    stopcrazypp Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    6,836
    Yep, same problem as you guys. Don't know the cause though. But as doug mentioned at least it works now and there's finally some good news.
     
  17. doug

    doug Administrator / Head Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    15,876
    Location:
    Stanford, California
    Actually, it's still flaky.
     
  18. TEG

    TEG TMC Moderator

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    17,169
    Location:
    Silicon Valley
    Maybe someone runs a program now and then to copy the entire forum. If such an "auto-download" program tried to access every page too quickly it could overload the forum server(s).

    Just a thought.
     

Share This Page