TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

5 Tesla's gezocht voor fotoshoot Lochem 31-03-2016

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by Chris EC-Rent, Mar 23, 2016.

 1. Chris EC-Rent

  Chris EC-Rent Member

  Joined:
  Jun 9, 2015
  Messages:
  328
  Location:
  Leiden, Zuid-Holland, Nederland
  Ik werd zojuist gebeld door de gemeente Lochem die voor een photoshoot m.b.t. tot een duurzaamheidsfestival op 05-04-2016 op zoek is naar 5 Tesla's voor een photoshoot met het gemeentebestuur op 31-03-2016 om 16.30 in Lochem.

  Wij hebben zelf geen auto's meer beschikbaar dan en het inhuren van 5 auto's viel qua prijs ook niet te verantwoorden voor de gemeente. Vandaar dat ik voorstelde om hier te vragen naar mensen die het leuk vinden om hieraan mee te werken.

  Indien je het leuk vindt om je Tesla deel te laten nemen aan deze shoot, neem dan even contact met mij op via een PB of door te e-mailen naar [email protected]
   
 2. Hurkie

  Hurkie Member

  Joined:
  Mar 1, 2016
  Messages:
  58
  Location:
  Vleuten, Netherlands
  Dus je verhuurt elektrische auto's, maar het huren is te duur? o_O
   
 3. pvkeep

  pvkeep Paul van Keep

  Joined:
  Nov 11, 2015
  Messages:
  2,269
  Location:
  Niet meer tegenover de koning
  Wat interessanter is is dat het gemeentebestuur van Lochem zich lekker duurzaam wil voordoen met andermans auto's.
   
  • Like x 2
 4. Chris EC-Rent

  Chris EC-Rent Member

  Joined:
  Jun 9, 2015
  Messages:
  328
  Location:
  Leiden, Zuid-Holland, Nederland
  Als je een bedrijf hebt wordt je wel vaker gevraagd om je diensten gratis aan te bieden, dat heet sponsoring ;) Ik kan ze helaas niet helpen omdat wij geen auto's meer hebben die dag, vandaar dat ik het hier vraag. Normaal gesproken zijn hier wel enthousiastelingen die zoiets wel leuk vinden.
   
 5. Chris EC-Rent

  Chris EC-Rent Member

  Joined:
  Jun 9, 2015
  Messages:
  328
  Location:
  Leiden, Zuid-Holland, Nederland
  Wat ook interessant is is dat mensen heel snel oordelen zonder het hele verhaal te kennen. Wees voorzichtig met dit soort snelle conclusies :)
   
 6. pvkeep

  pvkeep Paul van Keep

  Joined:
  Nov 11, 2015
  Messages:
  2,269
  Location:
  Niet meer tegenover de koning
  Vertel dan vooral het hele verhaal. Ik ben benieuwd. Lochem is voor mij een beetje ver, dat ga ik sowieso niet doen. Maar ik ben best wel geinteresseerd.
  (Je moet toegeven dat het een beetje hypocriet kan overkomen als je daar als wethouder op de foto gaat met een Tesla terwijl je eigenlijk in een treurige V40 rijdt.)
   
  • Like x 1
 7. GerritD

  GerritD Member

  Joined:
  Dec 21, 2013
  Messages:
  29
  Location:
  Nederland
  Ik woon in Lochem en was hier in 2013 de eerste met een Tesla, vraag mij af of er nu wel 5 Tesla's rijden in Lochem. Kom die dag terug uit Frankfurt en zal proberen op tijd te zijn voor de fotoshoot. Komt mij beter uit op de vrijdag morgen. Lochem is wel duurzaam bezig er staan bij ons in de wijk 6 elektrische Smart's die voor een heel klein bedrag per dag te huur zijn. Ook werkt Lochem mee aan het testen van het Elektrische netwerk om te beoordelen wat er gebeurd als we straks allemaal een elektrische auto hebben en tegelijk gaan laden. Is dus totaal onmogelijk in een woonwijk.
   
 8. CO2CLEAN

  CO2CLEAN Olivier Willemsen

  Joined:
  Apr 3, 2015
  Messages:
  3,142
  Location:
  Netherlands
  Dit lijkt mij geen vreemde aanname op basis van de gegeven informatie. Ik snap ook dat ze liever Tesla's tonen dan andere elektrische auto's, maar dat zou voor dit doel volgens mij niet uit mogen maken.
   
 9. AnalysiZ

  AnalysiZ Active Member

  Joined:
  Apr 4, 2013
  Messages:
  2,597
  Location:
  de Kempen
  Ik help graag EV rijden te promoten, en zou dus ook geneigd om hierbij te helpen maar... niet zo graag dat ik daarvoor 2 jaar langer ga wachten op de model 3... ik lig (bij wijze van spreken) vanaf 30 Maart met de slaapzak voor een Tesla Store :cool::D
   
 10. Xfrank

  Xfrank Well-Known Member

  Joined:
  Jun 16, 2012
  Messages:
  8,364
  Location:
  Waasmunster, Belgium
  als je vanaf 30 maart voor de deur ligt, is de kans groot dat je uw reservatie voor 31 maart 16.30 hebt kunnen plaatsen.
  en kan je alsnog naar de fotoshoot...
  of je moest je overslapen hebben natuurlijk:p
   
 11. AnalysiZ

  AnalysiZ Active Member

  Joined:
  Apr 4, 2013
  Messages:
  2,597
  Location:
  de Kempen
  #11 AnalysiZ, Mar 24, 2016
  Last edited: Mar 24, 2016
  En toch.... er is natuurlijk de kans dat we er allemaal om 7:00 's ochtends staan, en dat het dan toch tot 19:00 's avonds (= 10AM PST +/+ 9 uur...) duurt voordat er echt gereserveerd kan worden.... Ik bedoel, een verrassing zit in een klein hoekje... toch? En... dus moet ik het zekere voor het onzekere nemen en in de rij gaan staan..... (of een Bolt / ZOE 40 kWh bestellen voor mijn vrouw:p)
   

Share This Page

 • About Us

  Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
 • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


  SUPPORT TMC