TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC
Start a Discussionhttps://teslamotorsclub.com/tmc/tags/

Firefox not showing message entry box

Discussion in 'Site Feedback' started by Ulmo, Feb 17, 2017.

  1. Ulmo

    Ulmo Active Member

    Joined:
    Jan 19, 2016
    Messages:
    2,367
    Location:
    Vienna Woods, Aptos, California
    Firefox is not showing the message entry box. I've attached a screenshot.

    I changed nothing about Firefox since last night.
    I also tried emptying the cookies and cache, and same problem. (That logged me out so I also logged in anew.)

    Chrome is working fine. But I don't trust Chrome, for obvious reasons.
    Screen Shot 2017-02-17 at 7.01.23 AM.png
     
    • Like x 2
  2. kort677

    kort677 Active Member

    Joined:
    Sep 17, 2015
    Messages:
    4,529
    Location:
    florida.
    it seems like whatever happened has been addressed. I wasn't getting a reply box as well using chrome.
     
    • Like x 1
  3. JRP3

    JRP3 Hyperactive Member

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    11,701
    Location:
    Central New York
     
  4. JRP3

    JRP3 Hyperactive Member

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    11,701
    Location:
    Central New York
    I'm having the same issue. I was only able to post this message by using "Reply", which quoted the above message but provided no place for me to type anything, then posting the message, then using the "Edit" function to write this text.
     
  5. JRP3

    JRP3 Hyperactive Member

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    11,701
    Location:
    Central New York
    I"ll also mention that the nav bars and alert bell now disappears when I scroll down, and I get "unspecified error" if I try to use the "More Options" button to post.
     
  6. Sonny Daze

    Sonny Daze Member

    Joined:
    Oct 21, 2016
    Messages:
    820
    Location:
    DC
    Same here. Plus clicking QUOTE creates a REPLY. Does not show time of posts (does show date). Cannot search or logout. Version 56.0.2924.87
     
  7. muleferg

    muleferg Active Member

    Joined:
    Dec 15, 2013
    Messages:
    1,027
    Location:
    North Wilkesboro, NC
    Do 4 me. On Firefox.
     
  8. daniel

    daniel Active Member

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    1,785
    Location:
    Spokane, WA
    I'm having the same problem using Chrome, except that it's only on some threads, not all.

    For example, this thread:
    Slipstreaming/Drafting
    has the problem,

    but this thread:
    What kind of options/upgrades are you considering and why?
    works as it should.
     
  9. jgillispie

    jgillispie Member

    Joined:
    Sep 12, 2016
    Messages:
    249
    Location:
    Illinois
    No issues here. Firefox version 51.0.1 on Win 8.1.
     
  10. S'toon

    S'toon Knows where his towel is

    Joined:
    Apr 23, 2015
    Messages:
    2,516
    Location:
    SK
    Oh, it's not just me. I thought it was one of my add-ons. Firefox 51.0.1 on Linux Mint. No reply box, can't log out, can't search. Basically the only thing I can do with Firefox is log in, and navigate.

    I typed this reply with Seamonkey.
     
  11. danny

    danny Administrator

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Messages:
    930
    Location:
    California
    We are looking into this. Thanks.
     
  12. johnr

    johnr Member

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    285
    #12 johnr, Feb 20, 2017
    Last edited: Feb 20, 2017
    Same problem here. I'm running Firefox 47.0 on Linux Mint. No way for me to start a new thread - there's no place where I can enter a message and I get this error message when I try to post:

    [​IMG]

    As a workaround, I was able to log in using my Android phone to start a new thread, and I can now log in with my computer to edit it.
     
  13. kort677

    kort677 Active Member

    Joined:
    Sep 17, 2015
    Messages:
    4,529
    Location:
    florida.
    this seems to be hit or miss, thread by thread, I have a lot of issues when on chrome, it seems to be less of a problem on firefox.
    sometime over the weekend some settings must have been tweaked and these problems are an unintended consequence.
     
  14. S'toon

    S'toon Knows where his towel is

    Joined:
    Apr 23, 2015
    Messages:
    2,516
    Location:
    SK
    Just popped in. Things were working as I described above earlier this evening. Seems to be fixed and back to normal now.

    Thanks.
     
  15. danny

    danny Administrator

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Messages:
    930
    Location:
    California
    Can anyone else confirm if the problem has gone away on their end?
     
  16. daniel

    daniel Active Member

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    1,785
    Location:
    Spokane, WA
    This thread Slipstreaming/Drafting, which was not working before, is working now. Several other threads chosen at random are working also.

    OS X 10.11.5 El Capitan; Chrome, current version.
     
  17. JRP3

    JRP3 Hyperactive Member

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    11,701
    Location:
    Central New York
    Everything looks normal now. Thanks for whatever you did :)
     
  18. Sonny Daze

    Sonny Daze Member

    Joined:
    Oct 21, 2016
    Messages:
    820
    Location:
    DC
    Looking good!
     
  19. danny

    danny Administrator

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Messages:
    930
    Location:
    California
    Great, good to hear....whatever we did ;)
     
  20. S'toon

    S'toon Knows where his towel is

    Joined:
    Apr 23, 2015
    Messages:
    2,516
    Location:
    SK
    As far as I could tell, the change they made put back in the scroll bar on the right hand edge of the screen...and broke everything else. Now it's back to what it was before.
     

Share This Page