Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Software 10

This site may earn commission on affiliate links.
  • Informative
Reactions: pati07
Hier ook een rondje gereden met 2020.8.3. Wel stoplichten in beeld en pijlen op de weg. Hoe ziet mijn Tesla op welke kleur het licht staat? Gaat dat via de api van trafficlights.nu? Of ziet de software dat via de autopilot camera’s?

Via de camera's. Als je er te dicht bij staat worden de kleuren ook niet altijd correct weergeven, aangezien de camera's dan niet het juiste zicht hebben.
 
Voor automatisch inparkeren op eigen terrein bij een SuC heeft Tesla toch helemaal geen last van EU of RDW?

Hoe weet je Tesla dat hij op eigen terrein is dan? Doel je op het terrein van b.v. van der Valk? Daar geldt nog steeds de verkeerswetgeving.

Daarnaast, de auto kan zich nog helemaal niet parkeren dus of de wetgeving wel of niet van toepassing is de auto kan het in zijn geheel niet. Smart Summon kan enkel begeleid de auto ergens op een zeer knullige wijze naar toe laten rijden. In de EU maar max 20 meter met een snelheid van 1km/u en in de US ik dacht een radius van 100 meter met 5mijl/u. Zelfs AutoPark is in de meeste gevallen zinloos en van zulk slecht niveau dat je zou zakken als je de auto zo net zet bij je examen.
 
  • Like
Reactions: BMW740iL