TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

Verf geknoeid in achterbak (M3)

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by ZeusEQ, Jul 2, 2020.

 1. ZeusEQ

  ZeusEQ Member

  Joined:
  Oct 15, 2019
  Messages:
  30
  Location:
  Nederland
  Helaas is er toen ik hard op de rem moest voor iemand die even wilde zwaaien naar een voetganger een golf verf uit een grote bak latex-verf tegen mijn achterbank aan gekomen. Een flinke verfvlek od de achterkant van de achterbank en de bodem van de achterbak (achterin bij de bank). Verzekering doet er helaas niets mee.

  Ik heb na het verwijderen van de meeste "losse" verf geprobeerd de resterende vlekken te verwijderen met diverse middeltjes die op internet te vinden zijn, maar ondanks dat het wel minder is geworden, blijft er nog steeds een flinke vlek over.

  Heeft iemand ervaring met het verwijderen van (latex/waterbasis) verf uit bekleding? En weten jullie misschien een professioneel bedrijf dat dit zou kunnen schoonmaken? En in het uiterste geval: waar zou ik moeten zijn om de bekleding in de achterbak te laten vervangen?

  Bedankt voor jullie tips :).
   
 2. SparkyM3LR4WD

  SparkyM3LR4WD Elbert

  Joined:
  Mar 16, 2019
  Messages:
  940
  Location:
  Molenlanden / Holland
  Als de middeltjes via internet niet helpen -> vieze delen demonteren en buiten de auto mbv HD-reiniger schoonspuiten?
   
 3. ZeusEQ

  ZeusEQ Member

  Joined:
  Oct 15, 2019
  Messages:
  30
  Location:
  Nederland
  Het gaat om bekleding en de achterkant van de rechterachterbank-stoel, en ik denk niet dat bekleding zich zomaar laat losmaken zonder te snijden/knippen etc :).
   
 4. bitmanEV

  bitmanEV Member

  Joined:
  Oct 26, 2019
  Messages:
  112
  Location:
  West Midlands, UK
  Als je de achterbank zitting er uit haalt is het misschien mogelijk om de rechterachterbank-stoel er uit te halen? er moet een soort schanier zijn omdat de achterstoel omklapbaar is

   
 5. BobbyKings

  BobbyKings Blue M3P-FSD

  Joined:
  Oct 1, 2015
  Messages:
  2,509
  Location:
  Voorburg, Netherlands
  Volgens mij heb je 2 opties.

  Alles wit
  of
  alles zwart

  verven.

  Zou de laatste kiezen.
   
 6. Erik Jansen

  Erik Jansen New Member

  Joined:
  Nov 9, 2019
  Messages:
  3
  Location:
  Netherlands
  Ik heb nog een hoes liggen.
   

Share This Page

 • About Us

  Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
 • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


  SUPPORT TMC