Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Verf geknoeid in achterbak (M3)

ZeusEQ

Member
Oct 15, 2019
34
7
Nederland
Helaas is er toen ik hard op de rem moest voor iemand die even wilde zwaaien naar een voetganger een golf verf uit een grote bak latex-verf tegen mijn achterbank aan gekomen. Een flinke verfvlek od de achterkant van de achterbank en de bodem van de achterbak (achterin bij de bank). Verzekering doet er helaas niets mee.

Ik heb na het verwijderen van de meeste "losse" verf geprobeerd de resterende vlekken te verwijderen met diverse middeltjes die op internet te vinden zijn, maar ondanks dat het wel minder is geworden, blijft er nog steeds een flinke vlek over.

Heeft iemand ervaring met het verwijderen van (latex/waterbasis) verf uit bekleding? En weten jullie misschien een professioneel bedrijf dat dit zou kunnen schoonmaken? En in het uiterste geval: waar zou ik moeten zijn om de bekleding in de achterbak te laten vervangen?

Bedankt voor jullie tips :).
 

ZeusEQ

Member
Oct 15, 2019
34
7
Nederland
Het gaat om bekleding en de achterkant van de rechterachterbank-stoel, en ik denk niet dat bekleding zich zomaar laat losmaken zonder te snijden/knippen etc :).
 

bitmanEV

Member
Oct 26, 2019
141
72
West Midlands, UK
Als je de achterbank zitting er uit haalt is het misschien mogelijk om de rechterachterbank-stoel er uit te halen? er moet een soort schanier zijn omdat de achterstoel omklapbaar is

 

Products we're discussing on TMC...

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top