Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Belgium and the Netherlands (Dutch)

This site may earn commission on affiliate links.
59790961_10216192463057442_5885370888022392832_n.jpg
 
Zo, dat is ook niet mis. Een houten vangrail nog wel.

Ja dat is hier bij ons om de hoek gebeurd. Maar niemand echt gewond geraakt, de houten vangrail is precies tussen iedereen in de auto ( 4p ) doorgegaan, wellicht enige geleiding daarbij in de juiste richting gekregen van het BMW-motorblok... tja :rolleyes: .
Wat minder bekend is dat deze vangrail bescherming biedt bij een toeristische duikbril die uitzicht biedt op de Oosterschelde. Vandaar het hout, toch iets eleganter op zo'n plek.
upload_2019-5-10_16-48-10.png
 
Weet niet of het hier al langskwam, maar er is gisteren een video verschenen van een op AP rijdende Tesla en haar nogal schaars geklede inzittenden, en die is vanavond al 6,2 miljoen keer bekeken. Da's wel serieuze gratis reclame! Voor 6,1 miljoen ervan zal het ook de eerste keer zijn dat ze blootgesteld worden aan... AP.

Reactie van Elon op Twitter: "Turns out there’s more ways to use Autopilot than we imagined" :)
 
@Carl , geen linkje? :)
Ik denk dat er mogelijk tienjarige Tesla-fanatici zijn.

Twintig jaar terug had ik de allereerste (en dus per hypothese beste :)) site gewijd aan Scalextric en aanverwante EV's (op schaal 1/32 weliswaar).

Principe is trouwens dezelfde als met de Tesla - ongelooflijke acceleratie, regeneratief remmen, en AP (lane keeping) die bij heel scherpe bochten cowboy-achtig gedrag vertoont tenzij je zelf ingrijpt :).

Anyway, in mijn uitleg over hoe een goed circuit bouwen had ik het over hoe een echt circuit op schaal nabouwen geen goed idee was, maar wel goed voor inspiratie/inkorting, en ik verwees daarbij naar de site F1.com, dat toen in handen was van mensen die met Formule 1 bezig waren en de tracés van alle circuits mooi afbeeldden.

Krijg ik wat later een alarmerend bericht van iemand dat die site een porno-site is geworden en dat dat niet zo leuk is voor kleine kinderen (en dat bleek inderdaad waar!). De F1.com site is blijkbaar vandaag overgekocht door de FIA (en is dus de 'echte' Formule 1-site geworden), vandaar dat ik de link opnieuw durf posten. Maar voor mij was toen meteen duidelijk: als je geen tijd hebt om je eigen (vrijwilligers)site dagelijks na te checken op zoiets, dan maar geen site.
 
  • Funny
Reactions: robertvg
Het is wel weer typerend dat de vrouw dit naar haar hoofd geslingerd krijgt.

Ze kreeg wel wat meer naar haar hoofd geslingerd....en hopelijk had zij schonelucht daar ze overduidelijk door haar neus moest ademen op sommige momenten...

1. Volgens mij zie je die gast niet vol in beeld
2. Dat hoeft voor mij ook niet... en is ook niet voor de doelgroep belangrijk
3. De vrouw is in deze het lijdend voorwerp (nee, ze is niet letterlijk een voorwerp)

Dus nee, het is niet een vrouwonvriendelijke opmerking, het is een persoonlijke mening aangaande de invulling van de film. Als je dan een een film maakt in een Tesla waarbij de suggestie wordt gewekt dat de man in kwestie een rijke stinkerd is (heeft meerdere Tesla's) doe dit dan met een wat meer appetijtelijke dame zou ik zeggen. Nu worden wij als Tesla rijders beledigd dat als we iemand oppikken onze standaarden erg laag lijken.
 
  • Funny
Reactions: Hbrink