TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

Climate control slaat op hol

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by pvkeep, Jun 21, 2016.

 1. pvkeep

  pvkeep Paul van Keep

  Joined:
  Nov 11, 2015
  Messages:
  2,073
  Location:
  Verkeerde kant van het bruggetje
  Volgens mij is het al eens langsgekomen in een ander draadje maar ik kan mijn airco niet onder controle krijgen. Terwijl het buiten 16 graden is en ik de binnentemperatuur op 20.5 heb gezet, gaat ie als een gek koude lucht blazen door de dashboard uitgangen. Als ik dan naar de instellingen van het klimaat systeem kijk dan staat de fan op standje 7. Een reset lost het niet op. Al met al is het frustrerend omdat ik te veel daarmee aan het hannesen ben en ondertussen niet op de weg kan letten.
  Heeft iemand er een oplossing voor?
   
 2. ErnstT

  ErnstT Active Member

  Joined:
  Apr 30, 2014
  Messages:
  1,830
  Location:
  amsterdam
  Is de sensor misschien geblokkeerd/verwarmd door het een of ander of de opening vervuild? die zou moeten ziten boven de USB poorten onder de armsteunen ergens (weet niet precies hoe dat zit bij de modellen met middenconsole)

  En hoe warm zegt de app dat het interieur is? als die zegt 30+ dan zit het zeker in de sensor. Hoewel ik maak ook wel eens mee op koude dagen dat een net in de garage geladen blijkbaar Tesla warmer is dan de buitentemperatuur en misschien wel juist rondom de armsteun console (wilde aanname). Rij je dan de garage uit dan draait de AC op volle toeren.
   
  • Helpful x 1
  • Informative x 1
 3. Hans Noordsij

  Hans Noordsij Well-Known Member

  Joined:
  Apr 4, 2014
  Messages:
  8,305
  Location:
  Tilburg, Netherlands
  Staat de temperatuur wel op synchroon? Ik heb wel eens meegemaakt dat ik het ook niet warm kreeg totdat ik zag dat de instelling aan de passagierskant 17,5 graden was.
   
 4. pvkeep

  pvkeep Paul van Keep

  Joined:
  Nov 11, 2015
  Messages:
  2,073
  Location:
  Verkeerde kant van het bruggetje
  Hans, dat is het zeker niet. Die staan beide op 20.5 graden. Ik zal eens de app gaan checken wat die aangeeft.
   

Share This Page

 • About Us

  Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
 • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


  SUPPORT TMC