Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Leveringen Model Y RWD Europa

This site may earn commission on affiliate links.
Ik heb op 26/08 een Model Y RWD besteld, maar in rood en wit interieur + trekhaak. Dus gaat sowieso MiC zijn, aangezien Duitsland nog geen kleuren produceerd (alleen grijstinten 😜).
Nov. 2022 - jan. 2023 delivery window hier.
 
Ik had gisteren nog even gebeld met Tesla, het schijnt dat het systeem wat de geschatte levering berekend regelmatig een nieuwe datum geeft, wat voor veel telefoontjes zorgt bij Tesla in Nederland.

Daarom zou hij, totdat de schatting accurater en stabieler is, in Nederland allemaal teruggezet zijn naar een bredere, standaard schatting.
goede informatie. heel erg bedankt voor het delen.
 
Op welke site is dit in te zien? Is al bekend over VIN nummers van de auto's die op de Viking Queen staan?
Op het Duitse forum gaven mensen aan dat hun Tesla Assistant had aangegeven dat hun VIN’s op die boot staat. Matcht ook met hun geplande leverdata. Mochten er RWD’s tussen hebben gezeten hadden we al eerder mensen met VIN’s moeten zien op de fora.

De VIN’s worden meestal 4-10 dagen na vetrek in Shanghai uitgedeeld. Over een paar daagjes zullen we weten of er RWD MY’s op de Viking Queen staan 🤞🏻


de Grande California lijkt nu richting China te varen.
AIS locatie is inderdaad niet ge-update. Hier heb je een tracker die ook via satelliet data verkrijgt, hij vaart gelukkig nog rustig naar het westen 😉
 
Dus toch uitstel productie 4680 accu?

Nee, FUD


Zou ook bijzonder vreemd zijn omdat dit anderhalve week geleden is gecommuniceerd naar het personeel:

 
Last edited:
  • Informative
Reactions: DuurzameHenk