Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Model S Integrated Center Console (de nieuwe) zit erin.

PascalH

Member
Sep 5, 2015
238
128
Zutphen, Netherlands
Sinds een kleine week zit in mijn classic Model S de nieuwe Integrated Center Console.
Zoals ik het kan zien is het dezelfde als in de Model X behalve de USB aansluitingen. En/of dezelfde als de facelift Model S maar dan met de bekerhouders achter.(In de gefacelifte Model S ICC zitten geen bekerhouders achterin...raar...klopt dit?)

Dik tevreden: enorm veel opbergruimte, handig smartphone laad dock, (ik heb de iPhone 6/6plus houder). Wel een heel stuk duurder dan de vorige CC.

De oude gaat er helemaal( !!!) uit en alleen de armrests en plaatje worden overgezet. Dit om kleurverschil tegen te gaan.


Bekerhouders achterin
IMG_2688.jpgDe 2 bekerhouder verdelers en de smartphone dock open

IMG_2692.jpgiPhone 6S in houder
IMG_2693.jpg
Bijrijders kant

IMG_2694.jpg
Even om aan te geven hoe diep de ICC is: 3 flessen wijn(had even niets anders bij de hand) passen er in als je 1 beker houder verdeler eruit haalt
IMG_2695.jpg

Tevens had ik gevraag of ik de oude mee terug kon krijgen en dat kon, dus mocht iemand nog onderdelen nodig hebben dan kan dit tegen een kleine vergoeding, jachtvloer, lederen zijpanelen, airco roostertjes , console compleet laat maar weten.
IMG_2706.jpg
 

nico180

creating simple things - is true talent
Apr 9, 2016
1,496
823
Zutphen, Netherlands
Is er al een kabeltje voor de console met USB-C ?
Voor wie dus geen apple of een micro-usb connector gebruikt. Ik loop dus nog te prutsen met een losse USB-C kabel
 
  • Like
Reactions: BertXL

KristofL

Member
Apr 10, 2016
623
367
Antwerpen
Ik vind dat toch echt wel heel veel geld voor een center console, ik zou er ook graag een hebben, maar ik vind dit gewoon absurd veel geld.
 

EdwardV

EduardV
Jun 20, 2016
50
36
Breda
Zoals ik het kan zien is het dezelfde als in de Model X behalve de USB aansluitingen. En/of dezelfde als de facelift Model S maar dan met de bekerhouders achter.(In de gefacelifte Model S ICC zitten geen bekerhouders achterin...raar...klopt dit?)

Ja klopt bij ons geen bekerhouders achter heel raar ! Wel de usb aansluitingen en smarphone dock.
 
  • Informative
Reactions: PascalH

twall-e

Roaming
Feb 2, 2016
449
142
Netherlands
De oude console was ook 600 euro voordat hij niet meer verkocht werd, de nieuwe gaat voor 1200 van eigenaar verruilen en dat is dan nog excl. uitbouw van de oude. Maar blijkbaar krijg je er dus nu wel rear cupholders bij, dat zit in onze facelift dus nog (net) niet. Maar al voordat de facelift was aangekondigd was al duidelijk dat hij met (nieuwe) console geleverd zou worden en de meebestelde niet verrekend zou worden.
 

davandy

Model X 90D Pearl White full option AP2.
Mar 9, 2015
623
107
Melsele Belgium
Veel geld voor iets dat er standaard zou moeten inzitten.
Ik heb de vorige ook besteld anders was de wagen niet volledig naar mijn smaak, en dat was idd 600 euro.
 

Yoshi

Member
Apr 5, 2016
205
49
Nederland
Voor heb ik, achter niet, was wel handig geweest daar nog bekerhouders. Wat iemand laatst ook zei was dat je niet zo'n handvat boven het raam hebt achterin. Waarom zouden ze dat achterwegen hebben gelaten? Was vaak een must voor mijn passagiers gezien mijn rijstijl :rolleyes:

Verder zag ik ooit een middenarmsteun langskomen, aangezien er meestal maar twee mensen bij me achter zitten. Iemand die zoiets heeft ingebouwd en werk het een beetje?
 

twall-e

Roaming
Feb 2, 2016
449
142
Netherlands
Die heeft evannex ook en kon je destijds ook bij Tesla bestellen. Meen dat ik in een Amerikaans draadje las dat je net zo goed de evannex kon nemen aangezien die makkelijker wegneembaar was en steviger zat?
 

Mark1969

Member
Jun 7, 2016
131
57
The Netherlands
Ik vind de nieuwe CCI wel erg ruimtelijk. Ik heb daarom op de vakverdelers een bakje geplaatst voor de losse spullen. Daar liggen een pen, portemonnnee, pepermuntjes, laadpas, etc voor het grijpen.

Hij klemt zich vast. Daarom geen schuivende spullen. Alleen als ik iets eronder nodig heb moet ik het bakje eerst verwijderen.

Meer mensen met dergelijke workarounds?
 
  • Informative
Reactions: PascalH

PascalH

Member
Sep 5, 2015
238
128
Zutphen, Netherlands
...de nieuwe gaat voor 1200 van eigenaar verruilen en dat is dan nog excl. uitbouw van de oude.....

Dit klopt niet. De nieuwe kost €1406 euro inclusief btw ( dit is de basis prijs inclusief inbouw en uitbouw) daar komt dan nog bij €70 inclusief btw voor een Smartphone dock (inclusief 1 haakse usb en 1 haakse Lightning)
 

Products we're discussing on TMC...

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top