Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Tesla in de pers (NL/BE)

This site may earn commission on affiliate links.
Tesla op de Nurburgring:
Model S-Attacke auf den Taycan-Rekord: Tesla entert die Nordschleife
Tesla bleibt voraussichtlich für mindestens drei Wochen. Test- und Abstimmungsfahrten sollen jeden Tag stattfinden, für Mittwoch den 18. September 2019 ist eine größere Fahrt geplant. Am Samstag dem 21. September sind dann für zwei Stunden sämtliche Touristen- und Ringtaxi-Fahrten abgesagt, damit Tesla freie Bahn hat. Am Mittwoch dem 25. September ist in der Zeit von 17:00 bis 17:45 Uhr wieder die Strecke für Tesla reserviert.
 
Hmm, Xfrank die off topic nieuws plaatst? (Er staat namelijk niet met koeieletters Tesla 3x in de titel)... dat moet ik lezen... oh, is toch een Tesla bij betrokken... maar nergens in het artikel wordt de merknaam genoemd... ik knijp mezelf in de arm, maar nee, het is echt.
Eindelijk een artikel over een ongeval veroorzaakt door een Tesla zonder dat ook maar een merknaam wordt genoemd!

(Maarre... stond de autopilot nu aan of niet???)
 
Echt weer zo een klassiek verhaal van alleen maar smeuïge zaken overnemen van het originele bericht. Kan het even niet zo snel vinden maar gisteren gelezen dat het eigenlijk geen verschil is met ICE voertuigen volgens de politie woordvoerder. Het komt geregeld voor dat een ICE ook leeg raakt en daar hebben ze gewoon een protocol voor. Overigens gebeurd leeg komen te staan voor zowel ICE als EV voornamelijk door het niet opvolgen van de instructies. De desbetreffende agent had de auto overgepakt van iemand die had verzuimd hem op te laden...