Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register
  • We just completed a significant update, but we still have some fixes and adjustments to make. Please see this thread for more details and to find out how to revert to the old design. Cheers!

Tesla rijders gezocht voor een leuk onderzoek

Tiemen CG

Member
Jun 26, 2016
10
0
Hoorn
Hallo allen,

Na overleg met de moderator van het Nederlandse deel van het Tesla forum heb ik toestemming om dit hier te plaatsen.

Voor een Nederlandse importeur van auto's voeren wij (CG) een onderzoek uit. Aan dit onderzoek gaan verschillende eigenaren (zowel particulier als zakelijk) van allerlei merken en type auto's meedoen. Een deel van het onderzoek wordt dus ook uitgevoerd onder bezitters van een Tesla.

Tijdens het onderzoek wordt er ingezoomd op de ervaringen rond het aankopen/leasen en bezitten van een Tesla en het is voor eigenaren van een Tesla (jullie dus) een hele leuke kans om jullie ervaringen te delen.

Het onderzoek kan plaats vinden op heel veel verschillende data en locaties (Zelfs via Skype als dat je beter uitkomt) en degene die er uiteindelijk aan meedoen houden er ook nog een leuke vergoeding van 50 euro aan over als dank.

Zou je het leuk vinden om mee te doen aan dit gesprek? Dan kun je de vragenlijst invullen en je gegevens achterlaten, wij bellen je dan op om een afspraak in te plannen. We hebben beperkt plek dus wees er snel bij.

De vragenlijst kun je vinden via deze link:
https://cgselecties.jambo-mobile.co...7f91de479fa3809b246fc57967ee81f07c2e949a10#p1

Vragen of opmerkingen over het onderzoek kun je eventueel hier nog stellen. Als je mee wilt doen vraag ik je dit gewoon kenbaar te maken via de vragenlijst.
 
Upvote 0

Tiemen CG

Member
Jun 26, 2016
10
0
Hoorn
Dat zou kunnen. Het ene onderzoek is het andere niet. Een vergoeding wordt vaak bepaald op basis van de verwachte effort van een respondent, tijd en ook de doelgroep. Ik ken de details van het onderzoek van BMW in dit geval niet. Bij een onderzoek over een totaal ander onderwerp is de hoogste vergoeding die ik ooit gezien heb een verzorgde reis naar Milaan. Kortom: appels en peren zijn beide lekker, maar je kunt ze zo moeilijk vergelijken :)
 

Rick A.

Member
Aug 26, 2015
903
573
Netherlands
... Bij een onderzoek over een totaal ander onderwerp is de hoogste vergoeding die ik ooit gezien heb een verzorgde reis naar Milaan...
Kan ik me daarvoor nog aanmelden? Klinkt goed!
Tenzij het een onderzoek naar incontinentieluiers is...daar heb ik helaas gelukkig geen ervaring mee.

Gezien de vragenlijst gok ik op VAG-gerelateerde opdrachtgever.
 

Tiemen CG

Member
Jun 26, 2016
10
0
Hoorn
Kan ik me daarvoor nog aanmelden? Klinkt goed!
Tenzij het een onderzoek naar incontinentieluiers is...daar heb ik helaas gelukkig geen ervaring mee.

Gezien de vragenlijst gok ik op VAG-gerelateerde opdrachtgever.

Haha helaas, dat onderzoek is vorig jaar geweest dus dat gaat helaas niet meer. Mensen moesten hun verhaal vertellen op een open podium tijdens een symposium, exacte onderwerp is mij ontschoten.

De vragenlijst is gemaakt voor Volkswagen, Audi en Tesla omdat deze in de doelgroep vallen die we niet in ons panel hebben. We zijn namelijk ook opzoek naar mensen met een RS4, S4, RS6, R8, Golf R etc. De andere merken/modellen benaderen we op andere manieren en zitten derhalve niet zo duidelijk in deze vragenlijst verwerkt :) Laat je dus niet op het verkeerde been zetten ;)
 

Products we're discussing on TMC...

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top