Ik ben weeeeeeer zooooooooo verschrikkelijk klaar met Tesla. Geen update ontvangen en net telefoontje uit Amateur Center Eindhoven dat ze "er alles aan gedaan hebben maar de upgrade is nog niet beschikbaar". De smoesjes waar weer achter verscholen wordt zijn inmiddels gewoon zielig. Wat een verschrikkelijke organisatie, hopeloze zooi! Na mijn laatste ervaringen was ik al tot de conclusie gekomen dat dit mijn laatste Tesla zou zijn, nu is er echt geen enkele haar op mijn hoofd meer die overweegt ooit nog een Euro aan Tesla te besteden. Ik heb ruim EUR 160K besteed bij die club en wordt behandeld alsof ik een snicker koop bij de kiosk op het station (en dan doe ik nog onrecht aan die lieve mensen van de kiosk). Bah, wat een misselijkmakend clubje dat Tesla!
Poe poe nou nou, wat een ellende overkomt je. Ik ben benieuwd hoe je met èchte tegenslagen in je leven omgaat. Voor nu, adem in, adem uit en bak een taart.
Hier een limoentaart recept:
Limoentaart ingrediënten
* 4 limoenen
* 1 blikje (400 gram) zoete gecondenseerde melk
* 200 gram biscuits
* 200 gram amandelen (gemalen)
* 2 eetlepels poedersuiker of suikerbakkerspoeder
* 100 gram boter
* 4 eieren
* 160 ml, ongeklopte slagroom
Limoentaart recept
De bereidingswijze voor het zelf maken van een limoentaart bestaat uit de volgende stappen:
Stap 1
Verwarm de oven voor op 160-170 graden. Verkruimel de biscuitjes in een keukenmachine of maak ze fijn in een plastic zak met een deegroller. Roer de gemalen amandelen en poedersuiker of suikerbakkerspoeder erdoor. Smelt de boter voorzichtig in een pannetje, voorkom dat het bruin wordt en en roer dit door het biscuit mengsel.
Stap 2
Vet de taart vorm in en doe het biscuitmengsel in de vorm. Zet de taartvorm in de koelkast om op te stijven. Rasp de schil van de limoenen en pers ze uit. Mix de eieren, gecondenseerde melk, slagroom, de geraspte limoenschillen en het limoensap door elkaar en schenk het mengsel op de biscuitbodem.
Stap 3
Zet de taartvorm in de oven en bak de limoentaart gedurende 40 – 50 minuten, totdat de bovenkant droog is. Haal de limoentaart uit de oven en laat de taart afkoelen.
Stap 4
Als de limoentaart is afgekoeld en wordt opgediend kan je deze versieren met lekkere frisse schijfjes limoen. Eet smakelijk!