Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Wie doet wat?

This site may earn commission on affiliate links.
Mede-eigenaar bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in (security) analytics.
Wij houden ons vooral bezig met ICT Security / Forensics / Audits / PEN testing / ISO27001 certificering.

Sinds 2009 werken we met en ontwikkelen we aan big data oplossingen voor onze eigen diensten, echter toen had marketing de term nog niet door...
Door onze eigen ervaring met big data en AWS/Azure hybride oplossingen doen we ook wel eens een uitstapje naar wat consultancy op dat gebied.
 
Ok dan. Ik ben eigenaar van een aantal bedrijven in de meet- en regeltechniek met de nadruk op klimaat. Wij zijn importeur van diverse vooraanstaande buitenlandse fabrikanten in deze sector, Daarnaast ontwikkelen en produceren wij op verzoek van een klantvraag en helaas vaak ook door enthousiast ge-hobby van mijn medewerkers ook eigen producten. Mocht er iemand wat websites door willen akkeren:)
www.acin.nl
www.rookproducten.nl
www.wittich.nl
www.davis-europe.nl
www.sensordata.nl
www.tacho.nu
 
Hier een zelfstandige allround software nerd met elektrotechnische achtergrond. Van kleine chipjes in industriële toepassingen tot enorme webapplicaties, ik heb er allemaal wel een keer software voor geschreven.

Op dit moment bezig met met asset monitoring systemen voor onder andere de petrochemische industrie (dit is eigenlijk internet of things op zeer moeilijk bereikbare plaatsen). Meten aan allerhande grote compressoren, pompen etc. en analyse van die data om uitval en verspilling te voorkomen.

Komend jaar is er ruimte in de agenda, dus heb je software ondersteuning nodig bij het ontwikkelen van een nieuw product of platform? Stuur me een pm ;)
 
Directeur / (mede-)oprichter van HowardsHome Met een clubje van 20 man leveren we Sales & Marketing intelligencesystemen (SAAS), Dat doen we door het analyseren van nieuws, twitter, facebook, data van uitgevers en allerlei andere bronnen.
Het wordt geleverd via web portals, apps, nieuwsbrieven en geïntegreerd in Salesforce, Dynamics, Office365 en vele anderen.. Klanten vooral in B2B.
Technische interesses: big data analyses (nieuws, facebook, twitter), machine learning... etc.
 
En weer een ITer. Ik ben eigenaar van 2 IT bedrijven MJK Automatisering Plus (Home | MJK Automatisering Plus) ontwikkelen maatwerk ERP software in .Net voor de sierteelsector, leveren alle IT hardware op de markt.. En MK ICT Solutions ( Kerio, Microsoft, Eset – Software licenties mk-ict.nl) leveren voornamelijk digitale software licenties voor het MKB. Ben op LinkedIn te vinden op: https://www.linkedin.com/in/krabshuis.
Ben besmet geraakt met het duurzaamheid virus, en nog geen antivirus gevonden ;-). Rijden 2 x Tesla's (S en X) 2 x Zoe's en 2 x Model 3 in bestelling, verder zonnepanelen overal waar het past en kan, en LED verlichting. En natuurlijke energie zuinige PC's en Laptops. Voor info.....
 
Zelfstandig kunstenaar-ontwerper.

Ontwerper van amusementstoestellen zoals grijpkranen en pushers voor de firma ELAUT( sorry, het is mijn schuld niet als je er niets uit krijgt;))
hier zijn mijn creaties van de laatste jaren te zien: Elaut Belgium

Ontwerper van goktoestellen zoals automatische roulettes en dobbelsteenspelen
voor dezelfde firma, maar een andere afdeling
--- Elaut Gaming ---

Concepten bedenken, artistieke en mechanisch ontwerpen, beelden voor de software mensen maken, prototypes bouwen en productie klaar maken. (reeds 37 jaar werkzaam in de sector;))

Iets na mijn geboorte ben ik spontaan beginnen tekenen en schilderen. Honderden tekeningen en schilderijen gemaakt. Maar door mijn drukke ontwerp bezigheden staat dit de laatste 10 jaar op een laag pitje.
hier een paar van mijn werken:
7.jpg 11.jpg 15.jpg