Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Software 2020.36.x

Astrid

Member
Apr 25, 2017
150
145
Jisp
Gisteren een wat langere rit gereden met de model X en ik heb nooit zo veel problemen gehad met spontane remacties dan toen. Omdat ik gewend ben dat 99 van de 100x de auto remt omdat het nodig is heb ik de neiging om eerst een extra check te doen voordat ik het stroompedaal intrap. Ik heb een medeweggebruiker flink schrik bezorgd met een boze reactie als gevolg (me inhalen en meerdere keren flink remmen). Misschien moeten we collectief een tesla advertentie plaatsen met excuses aan mede weggebruikers en hopen dat ze bij teslas wat extra afstand houden ;-)

ik had overigens gister 36.11. Sinds vanmorgen 36.16
 

curry684

Member
Mar 24, 2019
693
1,069
Veldhoven
Ik had gisteren ook paar keer toeters en bellen dat ie door de lage zon verblind was, wellicht gerelateerd?

Sowieso treedt phantom braking in de regel alleen op als je geen "volgauto" hebt voor je, die kennis kan nogal schelen.
 
  • Informative
Reactions: Astrid

gDrive

Member
Apr 8, 2020
62
19
Nederland
Gisteren weer eens een wat langere rit gemaakt (250km) maar wat mij nu extra opviel/stoorde is de benadering van rotondes. Het leek soms wel of ie er met 80km dwars overheen wilde jagen. Ik weet het, officieel nog geen AP op provinciale wegen (toch?) maar toch, hoe moeilijk kan het zijn om bij een rotonde gewoon af te remmen net zoals gebeurd bij afslaan bij een kruising. Heeft overigens niet specifiek met deze versie te maken denk ik, alhoewel ik wel het idee heb dat het ooit beter is geweest. Verder heerlijk gereden, veel op AP, geen phantom breaks. Sinds vanmorgen versie 40.4 erop, ben benieuwd.
 

Faiz71

Active Member
Jul 16, 2017
1,382
871
Amersfoort NL
Heb nog 36.16 en merk dat de regensensor niet snel wakker te porren is, in vorige versies was die iets attenter en werkte het systeem een stuk beter. In de trage en snelle interval reageert ie niet of erg laat en dat is in deze tijd van het jaar best vervelend. Dus nu voorlopig Maar steeds het knopje indrukken.
 

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top