Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Tesla Island Challenge - 5 september 2015

This site may earn commission on affiliate links.

gelden

Well-Known Member
Apr 21, 2013
5,568
1,758
Breda, Netherlands
Op 5 september wordt er een rally/tourtocht met Tesla's verreden op Goeree-Overflakkee. De tocht is uitgezet door Rally en meer, dezelfde organisatie die de rit voor de E-rally heeft uitgezet.
Op hun verzoek post ik hier wat informatie:

Voorinschrijving geopend: Tesla Island Challenge

Op zaterdag 5 september 2015 vormt het eiland Goeree-Overflakkee – tussen Rotterdam en Antwerpen – het schitterende decor voor de Tesla Island Challenge. Tientallen Tesla-rijders komen naar het eiland voor een Tesla rally door de prachtige natuur, langs historische dorpen en uitgestrekte stranden en over de iconische Brouwersdam. Ook zijn er Tesla Test Drives voor iedereen die nog geen Tesla rijdt maar het graag eens wil uitproberen.
Programma Tesla rally:
Wanneer: zaterdag 5 september.
Waar: Inspiratiecentrum Grevelingen, Goeree-Overflakkee
Voorinschrijving geopend: http://teslaislandchallenge.eu/

Tesla rally is een gezinsrally over het Eiland Goeree-Overflakkee die start vanaf het Inspiratiecentrum bij de Brouwersdam. De route (circa 130 km.) wordt uitgezet door Rally en Meer (bekend van de E-rally 2015 route). Daarbij hebben we verschillende elementen in het parcours verwerkt: een routebeschrijving met vragen langs de route, bol-pijl systeem, raadselrijden en als bonus een behendigheidsparcours. Als extra voor de kleintjes hebben we het foto-zoek-systeem. Dit houdt in dat zij een eigen vel krijgen met diverse foto’s van punten die langs de te rijden route liggen. Als deze foto’s herkend worden, dienen deze in de juiste volgorde genoteerd te worden op de controlekaart.
Geen kinderen of gezin? Geen probleem – uitdagingen genoeg op de route. Aan het eind van de dag maken we naast het beste gezin, ook het beste duo bekend.
Ook zijn er een aantal leuke tussenstops voor de hele familie. Wat dacht je van een bezoek aan Zeehondenopvang A-seal? Of aan geitenboerderij de Mèkkerstee? En een professionele photoshoot met je Tesla op de Bbrouwersdam.
We zorgen voor een lunch langs het water en afsluitend een BBQ met streekproducten op een unieke locatie aan het strand.
De voorinschrijving is geopend: http://teslaislandchallenge.eu/
Wilt u op de hoogte blijven van de Tesla Island Challenge? Laat dan uw e-mailadres achter op http://teslaislandchallenge.eu/. U ontvangt dan alle updates omtrent het programma en de kosten. Ook op Facebook via facebook.com/teslaislandchallenge.
Tesla Test Drives:
Heeft u (nog) geen Tesla, maar wilt u wel graag ervaren hoe het is om een Tesla te rijden? Dan bieden de Tesla Test Drives uitkomst! Op zaterdag 5 september heeft u de mogelijkheid om een testrit te maken in de nieuwste Tesla Model S. Tussen 10:00 en 17:00 staan de Tesla’s voor je klaar. Inschrijven is nodig: schrijf je hier in
Overnachting:
Uiteraard is het ook mogelijk om voorafgaand op de vrijdag en/of op de zaterdag op Goeree-Overflakkee te overnachten. De organisatie is momenteel druk bezig hiervoor arrangementen samen te stellen.
 
Hierbij de eerste sneak-preview van de Tesla Island Challenge, wat een prachtige wegen!!!
Schrijf nu nog voordelig in op teslaislandchallenge.eu

Foto 1.jpg


Foto 2.jpg


Foto 3.jpg


Foto 4.jpg


Foto 5.jpg


- - - Updated - - -

De inschrijving is geopend!

Hieronder nog een korte samenvatting van wat te verwachten:

Op zaterdag 5 september vormt het eiland Goeree-Overflakkee – tussen Rotterdam en Antwerpen – het schitterende decor voor de Tesla Island Challenge. Tientallen Tesla-rijders komen naar het eiland voor een rally door de prachtige natuur, langs historische dorpen en uitgestrekte stranden en over de iconische Brouwersdam. De route van de rally start vanaf de Brouwersdam (een van de Deltawerken) en voert over de mooiste weggetjes naar de meeste bijzondere plekken het eiland Goeree-Overflakkee. Er zijn onderweg leuke tussenstops (geitenboerderij De Mekkerstee, zeehondenopvang A Seal en een professionele fotoshoot met je Tesla op de Brouwersdam) én we zorgen voor een lunch langs het water en een diner aan het strand!

Hieronder een overzicht van de prijzen:


  • Eerste 30 equipes: € 175,-
  • Equipe 30 t/m 60: € 200,-
(bijrijder is hierbij inbegrepen. Per aanmelding is een bestuurder en bijrijder nodig i.v.m. het rijden en navigeren)


  • Extra deelnemer tot 5 jaar: € 0,-
  • Extra deelnemer tot 12 jaar: € 15,-
  • Extra deelnemer v.a. 12 jaar: € 50,-
(alle prijzen zijn inclusief BTW)

Meer informatie en het inschrijfformulier is te vinden op www.teslaislandchallenge.eu
 
Last edited:
Vandaag de route compleet afgerond, binnenkort de laatste controle en we zijn er klaar voor.
Beloofd een mooie route te worden langs mooie plekken (en leuke tussenstops waarmee het ook voor de kleinste deelnemers een leuke dag wordt).
Heel binnenkort een paar interessante nieuwtjes. Tipje van de sluier, laden wordt geen probleem dankzij een van de sponsoren (zie windmolen)

Inschrijven is nog steeds mogelijk via www.teslaislandchallenge.eu

Hieronder een samenvatting van vandaag:

Foto 18-07-15 12 39 45.jpg


Foto 18-07-15 12 42 14.jpg


Foto 18-07-15 12 42 49.jpg


Foto 18-07-15 13 42 16.jpg


Foto 18-07-15 15 51 44.jpg


Foto 18-07-15 15 57 45.jpg