Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Werkelijke wachttijd - Model S

This site may earn commission on affiliate links.
Nou, vorige week vrijdag eindelijk mijn nieuwe Model S opgehaald en ben er erg blij mee ;-)

Vrijdagmiddag naar Tilburg waar nog 6 anderen hun nieuwe Tesla kwamen halen. We kregen een korte presentatie met wat marketing filmpjes gevolgd door een basis uitleg van de auto (bediening, opladen etc) door een enthouasiaste Tesla specialist. De auto's stonden leuk naast elkaar opgesteld onder een doek met een persoonlijk felicitatie-bordje.

Na de presentatie mochten we mee in een, hoe kan het ook anders, electrisch tourbusje door de fabriek heen. Leuk om te zien waar de auto's uit de zeecontrainer komen, de assemblage lijn ingaan waarbij achteras en accu-pack worden gemonteerd en voorzien worden van de eerste firmware. Hierna worden ze op de rollerbank gezet, gaat hij door een regen- en wind tunnel en als laatste onder de led-lampen om te kijken of er geen lakbeschadigingen zijn. Als laatste wordt de auto over de test-baan gereden. Als er dan niks mis is, wordt hij klaar gezet voor aflevering.

Toen was het grote moment daar en mocht ik de auto in ontvangst nemen. Natuurlijk was verdere uitleg niet nodig, aangezien ik mij natuurlijk al helemaal verdiept had in alle functies en knopjes ;-) Inmiddels al 500KM met volle tevredenheid gereden.

Jullie nog even succes met wachten. Het zal beloond worden.

IMG_2008.jpg