Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Model 3 draadje

This site may earn commission on affiliate links.
Zelf afhalen is het beste. De verkoper op marktplaats heeft inmiddels zijn advertenties gewist en naam veranderd. Hij wilde snel per whatsapp communiceren en hij gebruikte een identiteit van iemand anders (google image search) en de product foto’s van een US advertentie. Zelfs dezelde text had hij gebruikt. Bijna ingetrapt, maar toen ik de HPWC wilde ophalen stopte de communicatie en ging hij uit de lucht met al zijn producten. Altijd oppassen
Gewoon hier op het vraag en aanbod draadje van iemand die al wat langer member is, dan weet je dat het goed zit.
Zo heb ik m ook gehaald voor de gangbare prijs van 400 euro. Meestal uit referral program.
 
Zowel in de auto als in de app is te zien hoeveel Model 3 supercharger stalls er zijn en hoeveel beschikbaar:

D98A628A-C985-4797-848C-35B2D51E36F0.png
 
Kleine update...
De soap serie is tot een einde gekomen.

thumbnail_20190207_232414.jpg
thumbnail_20190207_231407.jpg


Alles werkt, ook met de UMC.
Heel goed geholpen door de medewerkers, maar dat lijkt niet zo omdat de communicatie echt zwaar shieeeet is. Men praat langs elkaar heen en geeft het ene moment een JA en dan een NEE!
Desondanks erg blij dat ik de gok heb genomen en gewoon naar Tilburg ben gegaan. De auto is een totaal andere ervaring dan ik ooit in een fossiel heb meegemaakt.
Na vandaag zal het allemaal wel soepeler beginnen te gaan.
 

Attachments

  • IMG-20190207-WA0014.jpg
    IMG-20190207-WA0014.jpg
    165.5 KB · Views: 67
Last edited by a moderator:
Ligt het aan mij of is het redelijk stil vandaag qua deliveries? Ik had wel wat meer foto en video materiaal uit Tilburg verwacht. De eerste ervaring op de weg, de eerste suc of fastned ervaring...
Tja het was allemaal vrij laat vandaag, en mijn enige ervaring tot nu toe was de A58 terug naar Veghel in het donker (wel heel leuk natuurlijk). De uitgebreide verslagen zullen vast in de komende dagen volgen! Als je eenmaal de auto hebt is niet het eerste wat je gaat doen binnen op je laptop zitten typen.
 
Kleine update...
De soap serie is tot een einde gekomen.

View attachment 375317 View attachment 375318 View attachment 375319

Alles werkt, ook met de UMC.
Heel goed geholpen door de medewerkers, maar dat lijkt niet zo omdat de communicatie echt zwaar shieeeet is. Men praat langs elkaar heen en geeft het ene moment een JA en dan een NEE!
Desondanks erg blij dat ik de gok heb genomen en gewoon naar Tilburg ben gegaan. De auto is een totaal andere ervaring dan ik ooit in een fossiel heb meegemaakt. Tip voor anderen die moeite hebben met service: blijf (beleefd) doorvragen, niet zonder goed antwoord opgeven, en zorg er voor dat je zeker weet dat je auto er in ieder geval IS bij 'levering', als je gaat. Dan komt het vast wel goed. Maar na vandaag zal het allemaal wel soepeler beginnen te gaan.
Geweldig Jooop, gefeliciteerd, heb het een week geleden gezegd, heb hoop en je gaat op vakantie met je M3....zo zie je maar, niks geen smsje gehad of wat dan ook. Je hebt hem eerder dan ikzelf, mijne is nog zoek tussen de Glovis en Tilburg...grrrrrr:confused:

Plezier en veel veilige Km gewenst
 
View attachment 375270 Nadat ik vorige week mijn bod voor inruilauto per e-mail aanvaardt heb en ook nog 2 maal heb moeten bellen om alles in systeem rond te krijgen, krijg ik de volgende e-mail binnen. Als ik op de link druk krijg ik gewoon mijn dashbord waar niets is veranderd. Hebben jullie met inruilauto dat ook ontvangen?
Nog wachtende op vin, en final invoice

Gisteren heb ik deze mail ook ontvangen. In januari al de inruil afgerond. Hopelijk zijn ze nu bezig met het verwerken van de inruil...
 
Woensdag gebeld met Tesla Delivery. Betaling om laten zetten van financal lease naar contant. Even laten controleren dat KvK en rijbewijs in orde waren, en bevestigd gekregen. Vlak daarna verscheen de creditnota in mijn Tesla omgeving.
Volgens de vriendelijke delivery specalist zou het nu snel kunnen gaan, want dit is de laatste stap voordat er een M3 gematcht zou worden. Daar had ze geen invloed op, want dat gebeurt automatisch, aldus de delivery specialist.

Status sinds woensdag is
  • Nog geen VIN, maar nog steeds een RN
  • Aanbetalingsfactuur, bestelovereenkomst en Credit Nota in Mijn Tesla
Ik ben al eigenaar van een Model S, heb de reservering gedaan in februari 2018 en heb besteld op 8 december 2019.
Reservering: Model 3 LR AWD, rood, witte bekleding, sportvelgen (niet performance)