TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

Musk wordt adviseur van trump

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by FVO, Dec 14, 2016.

 1. Merijn

  Merijn Active Member

  Joined:
  Jul 10, 2013
  Messages:
  1,782
  Location:
  Den Haag
  Nee, de context is volledig anders dus niet vergelijkbaar. Maar als het verhaal waar is (geen idee of Branson een fantast is), onderschrijft het wel de narcistische trekjes van Trump. En dat lijkt me best moeilijk bij het adviseren van zo iemand...
   
 2. robertvg

  robertvg Extremely Well-Known Member

  Joined:
  Jul 3, 2015
  Messages:
  4,401
  Location:
  Amsterdam, Netherlands
  • Helpful x 1
  • Informative x 1
  • Like x 1
 3. pvkeep

  pvkeep Paul van Keep

  Joined:
  Nov 11, 2015
  Messages:
  2,292
  Location:
  Niet meer tegenover de koning
  Robert,

  Nummer 2 werd mooi gebruikt in de laatste aflevering van South Park.
   
 4. robertvg

  robertvg Extremely Well-Known Member

  Joined:
  Jul 3, 2015
  Messages:
  4,401
  Location:
  Amsterdam, Netherlands
  • Like x 1
 5. SofaSogo

  SofaSogo Member

  Joined:
  Aug 22, 2013
  Messages:
  563
  Location:
  Vreeland, The Netherlands
  Kon het ook niet laten op een paar berichten op Facebook te reageren;

  The wealthiest country in the world has chosen a buffoon as their leader. He might have been funny for a while on TV in the reality show but now in the real world he's become a thread to what easily might have been men's, or even the world's, last hope by withdrawing from the Paris climate agreement. Carefully created by wise men and women in years destructed in seconds by a buffoon.

  Still happy America with your choice?

  Changes are growing that 'America first' is going to stand for America leading way to destruct, burn and waste the earth and taking the rest of us with them on their appalling self destructive trip. Consume yourself to death driving a real American Tahoe. Can anyone push the emergency exit button please?

  Trump trekt VS terug uit klimaatakkoord
   
  • Like x 1
 6. BobbyKings

  BobbyKings Blue M3P-FSD

  Joined:
  Oct 1, 2015
  Messages:
  1,767
  Location:
  Voorburg, Netherlands
  Dus Trump is een draad geworden in dit draadje?
  :rolleyes:
   
  • Funny x 1
 7. ebullio

  ebullio Active Member

  Joined:
  Mar 13, 2013
  Messages:
  4,717
  Location:
  Rotterdam, Netherlands
  Ik ben bang dat de mensen die op hem
  gestemd hebben nog steeds erg blij met hem zijn...
   
 8. Maarten

  Maarten Active Member

  Joined:
  Nov 2, 2013
  Messages:
  2,612
  Location:
  Haarlem
  Tsja Rob, daar heb je natuurlijk gelijk in.
  Zij zullen het voor de korte termijn wel prettig vinden.
  En over zeg 100 jaar (om maar een termijn te noemen, maar waarschijnlijk al eerder) vraagt iedereen zich af hoe het in vredesnaam zo ver heeft kunnen komen...
   
 9. Defiant

  Defiant Arjen Hooft

  Joined:
  Dec 12, 2016
  Messages:
  763
  Location:
  NL
  Nee, dat zijn ze niet. Hij is de minst populaire president na de tweede wereld oorlog. Mensen die op hem hebben gestemd, waren wel blij geweest als hij belangrijke zaken die hij beloofde had gedaan. Maar helaas...

  Zoals bijvoorbeeld de belofte zorgverzekeringen te verbeteren in plaats van verslechteren...en hij zou de afhankelijkheid/corruptie van Wall street beperken en hij verfoeide (ogenschijnlijk) politici die te close/afhankelijk waren met/van bankiers (of andere grote donoren)...nu heeft hij diverse dereguleringen in gang gezet voor Wall street, heeft hij diverse Goldman gasten aangenomen en heeft hij de zorgverzekering van "Obama" (was eigenlijk een set regels die in de tijd van Nixon/Reagan door de republikeinen was voorgesteld), verder afgebroken waardoor nog meer mensen onverzekerd gaan rondlopen...ten gunste van grote belastingvoordelen van de superrijken (800 miljard!). Heeft hij een oude olieboer op de milieudienst (EPA) gezet en een zeer rijke, fundamentalistisch Christen die openbaar onderwijs wil slopen...op onderwijs gezet (nou ja..ze heeft haar plek gekocht). Nog los van die idiote Ben Carson op "sociale woningbouw"....en die heeft de botte bijl al gepakt. etc...etc...etc...

  In de media is een enorme focus geweest op de "beledigende" retoriek van Trump...maar dat was niet de hoofdreden dat men op hem heeft gestemd. Men heeft tegen het establishment gestemd en voor iemand die de indruk wekte voor hun belangen op te komen en de corruptie in de politiek aan te pakken. In de praktijk blijft daar niets van over.

  Los van zijn beschamende stijl van politiek (ook internationaal), is het maar de vraag hoe anders Hillary geweest zou zijn politiek inhoudelijk gezien.

  Enige kandidaat vorig jaar die anti-establishment was en overkwam als een redelijk mens (al ben ik het niet altijd eens met zijn politiek inhoudelijk), was/is Bernie Sanders. Die man kwam uit het niets (voor het grote publiek), zonder noemenswaardige naamherkenning, tegen de bekendste politicus van de VS...met alle media tegen zich en zelfs de organisatie van de Democratische partij die alle voorwaarden zoveel mogelijk pro-Hillary heeft beïnvloed...hij haalde het bijna tegen Clinton.

  Sterker nog...De de democraten hadden Trump kunnen voorkomen nadat het publiek (net aan) Clinton hadden gekozen ten opzichte van Sanders. Wanneer de Superdelegates naar de enquêtes hadden gekeken van "Trump tegen Clinton" (too close to call) versus "Trump tegen Sanders" (Sanders wint met 10% gemiddeld)...dan hadden ze in het belang van de partij en het land...het ondemocratische besluit moeten nemen Sanders op het schild te tillen.

  Musk heeft gelijk dat hij opstapt...als er niet naar je wordt geluisterd, kan je beter wat nuttigs doen met je tijd :). Valt trouwens wel op dat de reacties op het stoppen van Musk op twitter erg gepolariseerd zijn. De een vindt hem een lafaard, de ander prijst hem. Eigenlijk net als toen hij IN de commissie stapte. Vreemde tijd leven we toch..je kan het werkelijk NOOIT goed doen.
   
  • Like x 3
 10. fivari

  fivari Maker van de Fivari-charger

  Joined:
  Nov 25, 2013
  Messages:
  1,349
  Location:
  Leuven, Belgium
  You ain't seen nothing yet.
  Hij moet Noord-Korea nog aanvallen.
  De volgende keer dat hij raketten afstuurt op een Russische bondgenoot zonder mandaat van het eigen parlement of van de VN, zullen de Russen misschien minder koelbloedig zijn en het afweergeschut toch actief laten.
  Hij moet de Amerikaanse economie en een stukje van de wereldeconomie nog vernietigen door een zelfgekozen isolationisme, door een uitstap uit de globale wereldhandel. De handelspartners zullen reageren op de invoertaxen die hij van plan is te heffen of dacht hij dat die beperkingen zonder antwoord zullen blijven.
  En we weten hoe het eindigt als een militair machtig land het economisch moeilijk krijgt...De neiging kan ontstaan om het militaire overwicht te gebruiken om de economische hegemonie te herstellen.
   
  • Like x 2
 11. HWS

  HWS Supporting Member

  Joined:
  Mar 16, 2013
  Messages:
  6,972
  Location:
  Zoetermeer, Netherlands
  Politic's and religion.... Let's NOT go there...
   
  • Like x 4

Share This Page

 • About Us

  Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
 • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


  SUPPORT TMC