TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

Nieuwe website over road trips

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by PimEffting, Apr 30, 2016.

 1. PimEffting

  PimEffting Member

  Joined:
  Feb 25, 2015
  Messages:
  650
  Location:
  Heemskerk, Netherlands
  Beste allemaal,

  Mede door het Tesla virus ben ik ook gegrepen door road trips. Een mooi excuus om extra kilometers op de teller te zetten.
  Zoals de 1-daagse trip naar Eifel. Maar ook de anderhalve week naar Noorwegen in september 2015 heb ik echt als episch ervaren. Ik denk nog regelmatig aan het avontuur maar heb ook nog regelmatig contact met de mensen die ik heb leren kennen.

  In mijn zoektocht voor mooie trips vond ik veel websites over fietstochten en motortochten. Maar niet zoveel over autotochten. Dat vond ik raar dus ben ik maar een eigen site gestart: Road trip travel club – Epische road trips. Omdat het kan.

  En ja, ik weet dat er al wat initiatieven zijn. Zoals Tesla Road Trips | Driving the best car in the world (hoi Dennis!). En Home | Tesla Owners Club Nederland (hoi anderen! ;-).
  Maar ik wil mijn (Nederlandstalige) website echt richten op roadtrips en vakanties. Denk aan voorbeeldroutes, verslagen, organiseren, tips voor onderweg, kortingdeals met hotels en restaurants, et cetera. Niet per se gericht op Tesla rijders maar ik denk dat daar wel het accent op zal liggen.

  De site is nieuw en nog vrij "leeg". Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om:
  • Verslagen te maken van hun reizen inclusief tips
  • Algemene tips hebben (zoals laden onderweg)
  • Op een andere manier bij te dragen
  • Graag mee willen op road trips :) (schrijf je dan in op de nieuwsbrief)
  Voel je vooral niet verplicht om langdurig bij te dragen. Als je een idee hebt voor 1 artikeltje, mail mij dat gewoon en dan publiceer ik dat. En als je meer wilt doen ook goed. En als je alleen maar plezier wilt door mee te gaan op een trip: helemaal prima.

  Alvast bedankt,
  Pim

  [​IMG]
   

  Attached Files:

  • Like x 6
  • Love x 1
 2. twall-e

  twall-e Roaming

  Joined:
  Feb 2, 2016
  Messages:
  447
  Location:
  Netherlands
  Leuk idee!
  Wellicht in je chademo-stukje over chargers nog zeggen dat het alleen af-fabriek en bij nieuwere modellen anders is/wordt? En iets over de fivari/jb :) Daarnaast (hoort niet helemaal hier thuis) maar speelt het 'neuter' probleem bijv. ook in Zwitsersland? Zie bij een hoop hotels - neem maar 10m kabel mee dan mag je 'm insteken - en dan een plaatje van een C CEE 7/16 stekker (de platte)
   
 3. simonsmidt

  simonsmidt Member

  Joined:
  Apr 21, 2014
  Messages:
  735
  Location:
  Overijse, België
  Goed initiatief, Pim. Helaas heb ik 24 april gemist, maar hou me beschikbaar voor een volgende. Ik zal een verslag schrijven over mijn skitrip op je site, waarop ik me aangemeld heb.
   
 4. Paul Amstelveen

  Joined:
  Jun 3, 2014
  Messages:
  161
  Location:
  Netherlands
  Pim, goed initiatief! Ik heb me voor de nieuwsbrief aangemeld.

  Gedreven door het succes van de roadtrip van vorig jaar heb ik nog een wens voor een tweede (uitgebreide) roadtrip Scandinavie...
  Maar de beschikbare tijd daarvoor is nog beslist een belemmerende factor.

  Leuk om voor dergelijke roadtrips een centrale ontmoetingsplek op internet te hebben. Ik hoop dat ik daar een bijdrage in kan gaan leveren.
   
 5. woeliew01

  woeliew01 Member

  Joined:
  Jun 20, 2015
  Messages:
  41
  Location:
  Netherlands, Den Bosch
  Hey Pim, wij (mijn compagnon en ik) hebben het afgelopen jaar een site ontwikkeld dat wat raakvlakken heeft met jouw idee / site. Wij hebben ook een pagina waar roadtrip voor de tesla op staan. Nu nog vrij summier, maar er komen er nog meer aan.

  Trips made by Tesla Roadtrips

  Ik ben zelf met de site mijn komende trip naar Noorwegen aan het plannen / vastleggen. Gebaseerd op de bestaande reis naar de noordkaap die op de site staat. Als die een heel eind af is, zal ik daar ook een link van plaatsen in het Noorwegen topic.

  Ben benieuwd naar ieders mening.
   
 6. PimEffting

  PimEffting Member

  Joined:
  Feb 25, 2015
  Messages:
  650
  Location:
  Heemskerk, Netherlands
  Bedankt voor alle reacties zo ver!

  @twall-e: interessante suggesties! Echter heb ik zelf te weinig ervaring met bv Zwitserland om het fijne ervan te weten. Jij wel? :)

  @woeliew01: Leuke site, had ik nog niet gevonden! Ziet er professioneel uit (veel gelikter dan mijn initiatief). En toch is mijn site weer iets anders, omdat ik mij ook wil richten op groepsreizen met onbekende mensen. Als je suggesties hebt om informatie uit te wisselen sta ik daar voor open.
   
 7. woeliew01

  woeliew01 Member

  Joined:
  Jun 20, 2015
  Messages:
  41
  Location:
  Netherlands, Den Bosch
  Bedankt voor het compliment Pim. Wij zijn op het moment druk bezig met de doorontwikkeling en de promotie van de site. In de toekomst is het zeker interessant om eens te kijken hoe we info kunnen uitwisselen. De komende tijd zullen er meer EV trips bijkomen, wereldwijd. Houd de site zeker in de gaten op de tags #tesla en #ev.

  Binnenkort willen we ook op het forum een uitnodiging plaatsen om hun reizen en ervaringen te delen.
   
 8. HWS

  HWS Supporting Member

  Joined:
  Mar 16, 2013
  Messages:
  6,964
  Location:
  Zoetermeer, Netherlands
  Zet vooral ook de Tesla Turkey Tour van LastNLSig erop. Prachtig avontuur. Als Danny t goed vindt natuurlijk.
   
 9. MustangMicha

  MustangMicha Member

  Joined:
  Apr 3, 2014
  Messages:
  58
  Location:
  NL
  Goed bezig Pim! Heb me zojuist aangemeld op de nieuwsbrief :)
   
 10. Rick A.

  Rick A. Member

  Joined:
  Aug 26, 2015
  Messages:
  901
  Location:
  Netherlands
  Hey, leuk, een nieuwsbrief...ben benieuwd naar dag 3 t/m 5 ;)
   
  • Like x 1

Share This Page

 • About Us

  Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
 • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


  SUPPORT TMC