Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Euro Disney / Disneyland Parijs en laden

This site may earn commission on affiliate links.
LOL. Ze dacht dat ze de knop op de stekker vast moest houden om hem vol te "tanken".... Tja, een stukje uitleg zou voor de nieuwe EV rijder niet verkeerd zijn.
Eens, tijdens de vakantie iemand bij de SuC gesproken die zijn auto drie keer van laadpaal veranderde. Hij wou hem tot 100% volladen omdat een vriend de auto tijdens zijn vakantie reed en hij ging met een ICE op vakantie. Hij wist niet dat de auto na 80% lading gewoon een stuk trager laadt om de batterij te ontzien.

Er zijn veel mensen die denken dat een EV rijden vergelijkbaar is met ICE. Dat klopt voor veel zaken, maar sommige zaken zeker niet. ... RTFM ;)
 
Niet in Disneyland Parijs een nieuwe laadmogelijkheid helaas maar wel een nieuw hotel (Holiday Inn Express Marne-la-ValléE Val D'Europe) in de omgeving met 8 of 10 ev laders van chargepoint. Staan nu nog op gratis laden (blijven ze waarschijnlijk ook) maar werken op chargepoint kaart of app. De nieuwe SuC bij Tesla Center Paris Est zit ook op een fijne plek als je Disney bezoekt. Geen Tesla’s wel andere EV’s van alleen maar Nederlanders.