Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register
This site may earn commission on affiliate links.
20210917_214828.jpg


Gelijk proberen!
 
Mooi inderdaad. Dit gaat zo blijven tot de Tesla remote control krijgt en zonder bestuurder de weg op mag als een remote operator meekijkt. Die remote operator betaal je via een stevig abonnement. Robotaxi is born, gewoon via het Waymo model. Bedankt allemaal super oplettende testrijders. Dankzij jullie is het aantal operator ingrepen minimaal en het abonnement betaalbaar.
 
  • Like
Reactions: nico180
Pas straks na de download button en 7 dagen een beperkt aantal netjes rijdende amerikanen
Voor een fabrikant die auto's ontwikkeld die optrekken lanceren als een raket, een beetje teleurstellend dat je alleen nog maat op chill mag rijden met 3 seconden afstand tot je voorligger voordat je in aanmerking komt voor de beta. Gezien de matige snelheidsdetectie van de Tesla zal het wel godsonmogelijk worden om in aanmerking te komen in Nederland. En dat voor een product die je gewoon gekocht heb.

Ben benieuwd wanneer de 'Tesla insurance'-agent gekoppeld wordt aan je plaid-licentie. Twee stoplichtsprintjes en je raakt 900pk kwijt. En je garantie! 😛
 
  • Like
Reactions: Jobbeke
Voor een fabrikant die auto's ontwikkeld die optrekken lanceren als een raket, een beetje teleurstellend dat je alleen nog maat op chill mag rijden met 3 seconden afstand tot je voorligger voordat je in aanmerking komt voor de beta.
Logisch aangezien het een closed beta is, en er dus nog foutjes aan zitten. Er moet nog een aandachtige bestuurder achter het stuur zitten, en hoe kan je dat het beste meten? Door te selecteren op mensen waarvan ze zelden tot nooit de beveiligingssystemen van de auto doen aanspringen.

Overigens veroorzaakt een vlotte acceleratie geen aanspringen van de noodassistent. Dat heb je wel als je vlot een voorligger of object van nabij nadert.
 
Volgens Greentheonly op twitter werkt Tesla ook aan de Europese versie en zouden er ook Tesla's rondrijden met de FSD beta.
Twitter draadje

Natuurlijk rijden er Tesla's rond met FSD beta. Zo heeft Greentheonly dat zelf ook gedaan want die zit niet in het Early Access Program. Ook zullen vast een aantal Tesla medewerkers testen maar er is geen beperkte publieke uitrol van FSD in EU.