Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Tesla Model 3 Europese prijzen bekend

Vandaag zijn de eerst Model 3s in Europa kunnen besteld worden. Maar enkel voor reservatiehouders. Voorlopig enkel de Long Range battery of de Performance versie.
Aangezien velen nog wachten dacht ik een filmpje te maken over de configuratior en de prijzen voor alle opties, zodat jullie al weten waar jullie aan toe zijn als de tijd komt om te bestellen. :)

 
Dat is goed nieuws, betekent zowel voor de M3 LR AWD en M3 PERF een VS-EUR prijs verhouding van 110%. Inclusief BTW. Is ook aardig terug te rekenen, als je eerst de VS prijs met de huidige wisselkoers omrekent naar EUR en dan BTW en destination charges toevoegt kom je ongeveer uit op de prijzen die ze stellen.

Betekent ook dat met een zelfde verhouding de M3 SR non PUP rond de 38.5k zal uitkomen (35x1.1). Niet verkeerd, had gerekend op ongeveer 40 dus een bescheiden meevaller zo ver. Trek er in de toekomst nog 6k subsidie vanaf en je hebt gewoon een behoorlijk betaalbare auto met 300km range voor 32.5k. Zal dan rond 2020 vermoedelijk niet zoveel schelen met die nieuwe VW ID Neo.

Voor nu nog het meest benieuwd hoe de auto's zonder PUP er nu precies uit gaan zien, en wat er qua uitrusting op zit. Wordt ook wel tijd dat dat eens duidelijk wordt imo.
 
  • Informative
Reactions: beJels

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top